Click here OK!

Followers

Wednesday, 7 March 2012

GAMBAR-GAMBAR MACHO (LA SANGAT) HARI KETIGA

Ingat lagi aku pernah bercuti kat Terengganu dulu. Kan aku ada post gambar-gambar macho aku dulu, hahaha..(sangat la). Hari pertama part 1, hari pertama part 2, dan hari kedua aku dah post sebelum ni. Kali ni hari ketiga plak. Sebelum ni terlupa nak upload. Saja nak kongsi gambar kenangan aku kat Terengganu hari tu. Kalau bosan tengok, maaf la ye. Gambar ambik guna kamera phone jek sebab tak ada kamera. Tak kisah la, asalkan dapat ambil gambar untuk dijadikan kenangan kan.

Bergambar kenangan di seperti di atas




Khemah sape ntah ni

Baru balik shopping di Pasar Payang

Sekali main 4 layang-layang. Teka yang mana aku main??haha..



Membe aku amnah. Sama x dia dengan yg gmbar belakang tu???hahaha.

14 comments:

AdaM Hawa said...

snap pakai hp pun masih cun pe.. cantik pict ni semua..

J.Syazwana said...

pernah pergi sekali pasar payang. sesak sangat. huhuhu

Cik mama said...

hahhahha samalaa.. swet2 jerr

saffiya_aleesya @ echa said...

tgk ko bergambar dgn amnah lagi..serius aku suka!!! hahaha..
ala ko men layang2 yang warna tompok2 hitam tu kan!!! betul tak betul tak..angguk kepala cepat!!!

MaYa MustWany said...

fuhh berangin nya tempat..best2..xprnah g lagi..planning next year kut ngan fmly..

shahrazali said...

adam hawa - cantik??time kasih..hehehe....dah edit2 sket,,ok la gmbr dia..

j.syazwana - mmg sesak sgt...tu yg singgah kedai kejap2 jek..klu x ,lg byk shopping...hehehe..beli brg2 utk mak jek tu..

cik mama - sama kn..hehe..

echa - haha.....aku x main pun layang-layang tu....dh mmg terpacak tali2 tu kt pantai..berlakon jek tu mcm main..

maya mustwany - bgus la...gi ngn family lg bagus..

محمد شهريل القنيطري said...

lorh..bukan dah lama ke holiday ni??hehe

EZAN IDMA said...

dh lama tak main layang2

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

Patutla pernah nampak, rupanya di terengganu:))

CekbOlat-bOlat said...

kehkehkeh.. gmbr last tu same2 ! kim slm die.. comel mcm pnda ;)

pkai hp je? eh,kalau kretif boleh hsilkn sebaik Dslr

shahrazali said...

dalca - lama dah...terlupa nk upload..dah edit2,,upload je la..haha..

ezan idma - sy pun lama x main...gmbr atas bukan main btol2 tu..dh mmg ada tali terpacak kt pantai siap ada layang2..

FIFIEY LYCHEE MARATION - mmg pun..kn dulu sy ada gtau awk sy akan ke terengganu..sy pernah komen kt blog awk masa awk post gmbr2 masjid tu..

cik bolat - hehe...comel kn.. insyaAllah..

O CIKTEDDY said...

haha..x baik la abg shah ni..ade plak samekan mcm yg blkg tu..kecik hati tau!

ILA HonEyBuNNy said...

cantik la semua gambar...suka..;)

shahrazali said...

cik teddy - gurau2 jek tu....mmg abh shah yg soh dia buat gaya cmtu ikut gmbar belakang...

ila - cantik kn...hehe...

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA