Click here OK!

Followers

Saturday, 3 March 2012

5:30 p.m JOHOR BAHRU -------> SHAH ALAM

5:30 p.m    JOHOR BAHRU -------> SHAH ALAM
Ini la yang tertulis kat tiket aku. 

Esok (ahad) aku akan kembali ke Shah Alam. Kembali sebagai pelajar UiTM. Rindu jugak kat fakulti aku, pensyarah, kawan-kawan, awek-awek. hehe.  Sem baru ni dah masuk sem 6. Dah senior la katakan. Aku harap semester akhir belajar ni dapat keputusan yang bagus-bagus. Setakat ni alhamdulillah tak pernah lagi tak lulus subjek. Semua lepas. Pointer atas 3 setiap sem kecuali sem 1 diploma dulu.

Ni last sem aku belajar di UiTM Shah Alam. Sem depan last semester aku praktikal. Tak decide lagi nak praktikal kat mana. Tapi aku nak area Pontian or Johor Bahru je la. Duduk dengan mak jimat sikit kan. Dah balik rumah sewa kat Shah Alam nanti boleh la aku online selalu. Rumah ada Unifi la katakan. Dah bayar, kena la guna sebaiknya. hehehe. 

Doakan aku selamat sampai ke Shah Alam nanti. Tiket bas dah beli. Dapat seat 3b. Seat single dah habis. Harap-harap awek cun la duduk sebelah aku esok. hahahahaha.

Assalamualaikum dan selamat berblogging.........................

Ni la nama fakulti aku


Gambar-gambar fakulti

Ntah sape la tu. hehe.

Dewan kuliah

Gambar semua ambil kat Google.

8 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

ooo ada hati nak dok sebelah awek cun ekk..ntah2 mamat indon @ bangla yang dok sebelah ko nanti hahaha..ala melawak je weiii jgn marah naaa..sat g kena juai

LiNda said...

Haha...tak abis2 dengan awek ko ni...

محمد شهريل القنيطري said...

amen..moga slmt smpai...bgozlh rjin update pasni..blh aku kritik ko slalu..haha

AdaM Hawa said...

selamat kembali ke uitm.. ;)

c'axoera ヅ said...

oh well shahrazali tanpa awek...bukan shahazali namanyer hehehehe :p kaaaaaan

ILA HonEyBuNNy said...

selamat belajar kembali..hehe

all the best...

CekbOlat-bOlat said...

balajar ajen2.. jgn nk bercinta! ekekeke

mijahamija said...

salam bro.saya pun uitm shah alam,student fskm gitu.sep sikit.tapi saya baru je masuk part1.hehe.

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA