Click here OK!

Followers

Wednesday, 14 March 2012

Jom jadi geng KAMI BLOGGER MALAYSIA


Hari ini aku ditag oleh cik Linda. (singgah la blog dia ok). Thanks Linda. Mari ramai-ramai join Kami Blogger Malaysia dan Kami Bangga. Klik pada banner di atas untuk join ye. Terbuka kepada semua blogger Malaysia. Boleh kenal blogger serata Malaysia. Untuk entri ni aku nak beritahu yang aku anak jati Johor. Lahir kat Pontian, Johor. Johor da best.

Pada yang kena tag dengan aku plak ni,,harap-harap dapat join juga... Terpulang la ye. hehe. 5 orang tu dia nak. Kepada yang tak ditag pun join la k. Jangan marah ye aku meminang (tag) korang ni.

25 comments:

~SaL IjOu~ said...

ya, mmg bangga~ ^^
tp segan pun ada sbb cuma blogger pinggiran saja~

shahrazali said...

SaLljOu - join la....jgn segan2..hehe..

~SaL IjOu~ said...

ouh..mekasih taruk kita lam bloglist kamu.sgt terharu!~ =)

kamu punya mmg kita da taruk dari dulu~ ^^

~SaL IjOu~ said...

hehe..InsyaAllah~ ^^

shahrazali said...

SaLljOu - emmmm....sama2....org2 yg ada dlm bloglist sy sumenye sbb sy ada dlm bloglist diorg...thanks jgk SaLljOu..

c'axoera ヅ said...

cenennenenenn ninoooo ninooooooo suka-suki ajerk tagging orang nihhh! hahhahahahaa....nak kena sambut ke tagging ni hahahaha baeeekk i try tapi kena lusa punya entry lah sebab esoknyer entry dah siap hahahaha sedang tunggu masa yang ranum utk disiarkan ajer hehehehhe :p

saffiya_aleesya @ echa said...

amboi ayat tak tahan..meminang tu hahahaha

ILA HonEyBuNNy said...

saya pun hanya blogger nyawa2 ikan ja...hehehhe:)

MaYa MustWany said...

awww...telah dipinang..hahahha

ok2..thanks.insyaAllah..klu de msa mas join.terima kasih shah.

shahrazali said...

c'axoera - haha...nenoooo..nenoooo...
x kisah la nk join ke x you..... sje jek pinang u nih..hehe..


echa - ayat kena manis...hehe..


Ila - alaaa...nape plak nyawa2 ikan???hehe...makin berseri jek tgok..


maya mustwany - haha...terimalah pinangan tu...hehe...sama2 mas..

CekbOlat-bOlat said...

Mangsa TAG ke magsa SULA ? haaa jwab2 ! agagaga

محمد شهريل القنيطري said...

hehe,linda pon tag aku jgk..tapi msh berpikir..huhu

LiNda said...

hehe...thankz sudi terima pinangan aku utk join segmen ni..sekarang ko dah meminang org lain pulak...haha

EZAN IDMA said...

hidup blogger malaysia!!! *semangat tetibe

shahrazali said...

cik bolat - mangsa sula tu tu kalau nk komen kat blog cik bolat jk..hehe..


Dalca - pikir jgn x pikir....haha..


Linda - biasa la tu....dah kna pinang,,,pinang org lain plak...hehe..

shahrazali said...

EZAN IDMA - hidup..hidup...
smangat..smangat..hehe..

AdaM Hawa said...

perkataan meminang.. hehehe..

O CIKTEDDY said...

wah..maceh bang shah minang cik.ahaha nnti la cik pkir nak trime ke x ^,^

SuparMan SuaRez said...

Datang Dari Segmen Yang sama ..KBM!!
From Sandakan,Sabah.
Salam Kenal...Happy Blogging ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

CINTA UNTUK KITA said...

done folow here..dr segmen KBM barat..slm knl..jom folow balik ;p

c'axoera ヅ said...

dah habis pikir ke nak pinang ai hehehe

shahrazali said...

adam hawa - haha...sje jek ganti perkataan tag..


cik teddy - ok....pikir-pikir la...hehe...biasa la klu dah kena pinang,,kena la pikir masak2 dulu..haha..


c'axoera - dah abis pikir la ni...u plak pikir masak-masak nak terima atau x...dah kena pinang,,biasa la kena pikir dulu kan..hehe...

Juliet_iRa~" said...

ehhh kena tag ek..hee

insya-Allah..skang xsempat la awk..:)

shahrazali said...

juliet ira - kena pinang la...hehehe..xpe2...ada masa join,,xde masa xyah k...hehe..

Patrick Star said...

Datang jalan-jalan kat sini. Salam kenal...

--> Blog Rilek-Rilek <--

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA