Click here OK!

Followers

Saturday, 14 April 2012

PERTAMA KALI DENGAR TERUS SUKA

Hari ini aku nak post pasal lagu baru adik Najwa Latif feat Sleeq. Mesti ada antara korang yang dah tahu lagu ni, dan ada yang baru kali ni dengar. Tak kisah la mana-mana kan. hehehe. Suara Najwa Latif comel. hehe. Ada komen-komen kat video ni kata suara Najwa Latif macam Justin Bieber. Aku pun tak tahu nak cakap macamana. hehe. Mari kita layan UNTUK DIA. Video offical tak ada lagi rasanya. Tunggu la akan datang kat youtube ok.


Kalau korang nak tahu, housemate aku merangkap roomate aku sekali ni, sepupu Najwa Latif. hehehe. So, aku tahu la juga sedikit sebanyak pasal Najwa Latif dari roomate aku ni. 


Ok, assalamualaikum dan selamat berblogging..................

24 comments:

Domu-kon said...

maafkan misz domu,,
enggak minat lagu itu... hehehehe..

suara najwa nie boleh asah tapi kena ada org bantu..

shahrazali said...

domu-kon :
xpe2...hehehe....btol tu..dia kena mntk tunjuk ajar dari sifu2 malaysia ni..

CINTA UNTUK KITA said...

hehe Kyra suka gak lagu tu.. kdg2 lyn gak le..

Lagu Kosong by Najwa Latif pun best.. hehe.. :)

shahrazali said...

cinta untuk kita :
lagu kosong pun abg shah layan jgk...abg shah layan semua jenis lagu asalkan sedap di dgr telinga ni..

Cik mama said...

suka gak tgok si comel najwa ni... lagu da pun cik mama layannnn.. yg terbaru ni belum pnah dgr lakkkk.. nak kna on radio 24jam ni.. hehehhehe

Ayuni said...

hm, oklh....

shahrazali said...

cik mama :
jgn sampai 24 jam cik mama,,nnti keje ntah kemana...


ayuni :
ok la kan...hehe...

alyn adnan said...

ha'ah laa omey suare najwa, best lah lagu ni... serious tak penah dgr jugak, best3

LiNda said...

aku suke lagu ni..suke muazik dia..sempoi je. Suara najwa pon comel je...waaahh, roomate ko sepupu najwa ye, krim salam le kat roomate ko tu..hehe

* Jangan lupe game sok MU lawan Aston villa..:)

Putry said...

alamak abg shah putry tak bape layan najwa latip ni... tp ok la jugak leh jd retis... tabik spring toing toing toing gituuu... hehe :)

AdaM Hawa said...

best! best!

BENA said...

nanti dah boleh jumpe najwa latif la tuuu kan kan . heee :)

~Sweet Honesty~ said...

ooo..msti nk ngorat najwa latif neyh..hihi

shahrazali said...

alyn adnan :
comey la jgk....hehehe....



linda :
aku pun suka rentak muzik dia...hehehe.....

mana bleh lupa game MU linda...hehe..



putry :
hahaha....toing3... abg shah pun x brape layan najwa latif...cuma abg shah layan lagu2 yg sedap di dengar jek..



bena :
hahaha....agaknya la..



sweet honesty :
mne bleh ngorat.....muda sgt tu..hehehe...

Cik Farhana said...

Najwa Latif?? okeyla..at least sora dia lg best dr me yg b'suara sumbang~ yep sy paham tuh :p

Ingatkan video suaraku b'harap~

shahrazali said...

cik farhana :
okey la kan....hehehe...

محمد شهريل القنيطري said...

sekadar dgr lagu tanpa ada apa feeling..hehe,sory x pndai nk komen

shahrazali said...

dalca :
haha...xpe2..ada jgk komen ko..

O CIKTEDDY said...

dlm lagu ni.sore najwa mcm budak kecik sngt..ehehe

J.Syazwana said...

aku pon suke lagu ni !
hehehe

lagu kosong pon aku suka jugak.

Juliet_iRa~" said...

najwa latif pnya idola kan justin bieber..;p..

hee..nice...

shahrazali said...

o cik teddy :
tp mmg dia budak kecik lg kan...hehe..cmtu la suara dia klu note tinggi...



j.syazwana :
sama la...lagu kosong tu simple,tp sedap didengar...



juliet ira :
ooooo.... ye ker... x tau plak sy..hehehe..

Linda Wahed said...

suka dengar.. ^_^

shahrazali said...

linda wahed :
bgus la klu suka...

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA