Click here OK!

Followers

Thursday, 22 March 2012

TERIMA KASIH NUR


Hari tu aku ada komen kat entri seorang blogger Nur_za. Klik gambar kt atas untuk ke entri dia ok kawan-kawan,



Then, selang 2 hari, dia komen kat entri aku plak,

Pada mulanya aku gurau-gurau jek suruh dia buat. Tapi dia buat betul-betul. hehe. Ni kali pertama aku didoodlekan. Hehehehe. Thanks banyak-banyak Nur_za. Usaha nur amatlah saya hargai.

Gambar asal

Selepas didoodlekan
Haaaaaaaa... ok x??? hehehe.

20 comments:

AdaM Hawa said...

dodol.. mula2 ingt ape masa baca komen cik nur tu.. 2 kali gak baca.. rupenya doodle.. ok pe gamba dodol tu.. cute!

Juliet_iRa~" said...

aloloo comelnyaa doodle!:)

heeeeee...

MaYa MustWany said...

wahah nak ngorat yang doodle tuh la..sper ek namanya..hahaha

teror kan..kalau mas,mesti hancur..hahah

emy zulaiha said...

alamak yang dodol lagi gagah lah! haha :) cumilll~ :)

teha said...

ok2.. cantik jugak :)

c'axoera ヅ said...

shomellll

FARA said...

Herot berot dh jadi gitarnya, hihi.
But still tampak kecomelan pada doodle tuh ^^

CekbOlat-bOlat said...

doodle tu lgi hnsem ! wakkakaka

~Sweet Honesty~ said...

hehe..klakar..wat kan dodol tuk sye lak..(tlg gtau cik nur ye...sye sagan laa)..hehhhh

shahrazali said...

adam hawa :
ok kn???hehehe...x sangka cmtu jadi bila didodolkan..


Juliet ira :
comel sebab gmbar asal pun comel kn...hahaha..


Maya Mustwany :
ntah la....sape ek mamat doodle tu..hehe....ngorat la..hehe..


emy zulaiha :
gagah????hehe....alamak,,yg asal x cukup gagah ker??hehe...


teha :
thanks....credit to org yg buat..


c'axoera :
gmbar asal ker gmbr doodle??hehe..


fara :
tau xpe.....doodle comel sbb sy comel kn..hahaha....


cik bolat-bolat :
ok....doodle lg hensem...hehe..tgok la doodle gmbr sape kan..

shahrazali said...

sweet honesty :
nape nk segan plak???hehhe...gtau jek dia..mana tau dia sudi nk buat..

O CIKTEDDY said...

huhu..omey bang ♥

nur_za said...

hehe..adoi..malu tul nur baca komen diorang..thanks yer...hehe..
herot2 la lagi..nur baru nak belajar buat..hehe..kalu tak comei tu bukan salah nur..salah tangan ni mengeletaq..yela..tukang posing tu encem sngt..hehe
sapa nak bagi tahu je..

shahrazali said...

O CIK TEDDY :
hehe.......malu nih..hehe..


nur_za :
hehehe.....encem la sgt...thanks nur...tu sweet honesty mntk tolong buat tu...hehe..

محمد شهريل القنيطري said...

HAHA..hampir sama lah..tapi lambang MU x dak lah..hihi

shahrazali said...

dalca :
tu la pasal.......tp xpe..aku tetap hargai apa yg dia buat...

~Sweet Honesty~ said...

huhu...sogannlaa.. (^_^)

shahrazali said...

sweet honesty :
alalaaa...segan-segan plak dia...hehe...komen kt atas tu kn dia dah ckp sape nak bgtau jek..hehe..

Ungu Violet said...

whoaa...encemnye dodol...eh doodle...hee..:)

shahrazali said...

ungu violet :
encem ker???itu bergantung kepada gmbr asal jgk..hahaha...

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA