Click here OK!

Followers

Thursday, 15 March 2012

WEHHHH....AKU NAK BALIK JOHOR..HAHA..

Malam ni aku akan berangkat ke Johor Bahru. Nak balik kampung di Pontian...yeahhh... Aku balik kampung semata-mata sebab nak pergi majls kahwin kawan aku. Dia ( ajid) kawan baik aku juga la. Kenal sejak tingkatan 4 lagi. Majlis dia 17 hb Mac ni kat Kluang, Johor. Hari ahad ni balik la semula ke Shah Alam.

Siapa-siapa ada perasan??????????? Kartun kat atas macam Dalca...hahaha... Betol tak Dalca???

 
Doakan aku selamat sampai ke kampung halaman dan selamat kembali ke Shah Alam ok. Love you all. 







>>>> Aku dah mula sayang pada blog aku, aku dah mula sayang kepada rakan-rakan blogger aku, aku dah mula sayang pada pembaca setia dan komentor2 blog aku, korang sayang aku x?? hahahaha.......korang memang kawan-kawan yang baik yang sentiasa memberi sokongan walaupun kita sama/berbeza usia, latar belakang, dan jantina. Korang memang best. Kepada yang sama-sama menyokong Manchester United macam aku,,,,sayang korang lebih..haha..


ok.. assalamualaikum dan selamat berblogging..... Hari ahad ni aku terjah blog korang.

21 comments:

LiNda said...

huahua..memang cam dalca la. mungkin dalca pon nak balik kampung gak..hehe, nasib baik aku memang sokong MU.

* Semoga selamat smpai..ko bile plak nak kawin..hehe

Cik mama said...

Uitt best balik kg, semoga selamat smpai ker kmpung halaman yer...

O CIKTEDDY said...

tata abg shah..shayang abg shah! ahaha

CekbOlat-bOlat said...

dh balik kg dh ? harharhar,xsempat nk brindu2 ngn mak ayah.. -_-

awk,awk bile lgi nk khwin ? agagag
slmat pergi dan balik ;)

nazirah said...

wah slmt pergi dan selmt kembali ke shah alam semua smg sumenye berjlan dgn lancar amin

J.Syazwana said...

kau orang pontian?
hahahaha

MaYa MustWany said...

yups perasan shah dah makin happy dalam dunia blog coz selalu blogwalking.macam tuh la.chayok3!

teha said...

semoga slmt pegi n blk.. hehe :)

محمد شهريل القنيطري said...

kah-kah...nama aku gak naik..tetiba jer aku dah rasa syg kat tuan blog ni..hihihi

AdaM Hawa said...

SELAMAT PULANG KE KAMPUNG.. :D

c'axoera ヅ said...

balik JB jangan lupa balik sini plak okesssss hrmm kat kg ada jual fridge magnet tak hahaha :p

shahrazali said...

linda - adussss...soalan paling melemahkan...hahaha...kawin bila sampai jodoh la...hehe..teruskan menyokong Man Utd..


cik mama - thanks cik mama kita..


cik teddy - wahhhh..sayang cik teddy jgk....


cik bolat - thanks cik bolat.....ada jodoh,,kawin la..hehe..


nazirah - thanks nazirah..aminn..


j.Syazwana - ye la orang pontian...ko sama gak ker???sekampung????hehehe...


maya mustwany - macam tu la kan....semoga mas sentiasa menyokong shah.....


teha - thanks teha.....


dalca - mmg la nama ko naik dalca...sebab aku tgok mcm serupa jek kartun tu....rilek la..comel ape kartun tu...hahaha...


adam hawa - thanks adam hawa..


c'axoera - mesti la balik shah alam...xkn nak ponteng kelas kot..hehe..ada jual..tp x tau kat mana...haha..

tia said...

syg kite jugak ler ni? hikhik!

okbai!

محمد شهريل القنيطري said...

nceb bek comel..hteringin aku blik kampung..hehe

aniswany said...

oooo..balik kampung...oooo balik kampung...oppss hihi

Juliet_iRa~" said...

slmt blk kg..slmt ke kenduri kawin...bila turn awk plak?hee

pontian kat mn?ada bff dok pontian kecil..:)..kg sg bunyi..ngeee

nik rosmawati said...

wah balik johor.kat kluang dekat la nan umah mertua saya.kat simpang renggam :)

J.Syazwana said...

Akram yang orang pontian. hehehe. Aku orang kota tinggi.

~Sweet Honesty~ said...

moga selamat sampai n selamat kembali okehh(^_^)..nak bunge telur ade tak??

emy zulaiha said...

eh pontian? emy ade kawan kat pontian!! haha :)

asyik g wedding member je? bilenye turn awak nie? hahaha

shahrazali said...

tia - sayang la.....okbai!


dalca - balik la lepas ko habis belajar nanti dalca....


aniswany - siap nyanyi lg ye...hehe..


juliet ira - bila sampai jodoh kawin la kn....hehe...sy pontian kecil gk..kt pekan nanas..sy tau sg bunyi tu..


nik rosmawati - dah dekat la tu..hari tu mmg lalu simpang renggam pun..


j.syazwana - laaaa....ye ker..bagus la dua2 org johor...


sweet honesty - bunga telur xde...gula-gula byk la dapat..hehe..semua anak buah dah amik..


emy zulaiha - turn sy bila sampai jodoh la.....tgh mencari jodoh la ni...hehe...

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA