Click here OK!

Followers

Tuesday, 27 December 2011

BABY BABY BABY OOOO...BEST WOO BALIK KAMPUNG

Salam semua. 4 hari dah aku x online. Sebab aku balik kampung. Jumpa mak, jumpa baby yang aku nak sangat jumpa sejak dia lahir. Masuk rumah, salam semua orang, terus pergi mandi cepat-cepat. haha. Siap jek mandi, pakai baju, terus jumpa baby yang kecik comel. Padahal perut lapar masa tu. Nampak baby, lupa sekejap perut tengah lapar. 

Cuti duduk rumah jek. Aktiviti macam biasa makan, makan and makan. Sampai terlebih kenyang, perut keras. hahaha. Kat rumah makan sedap-sedap jek. Kat shah alam ni, makanan banyak jek sedap-sedap, tapi nak membelinya tu pikir 2,3 kali. Biasa la, duduk Shah Alam ni kena berjimat. hehe. Aktiviti lain, tido, main tido2, tertido, dan tido saja lah. haha. Ada lagi, main dengan baby. Tapi dia tak boleh nak main sangat sebab kecik lagi. Mata pun belum nampak lagi kot. 

Aku baru dapat tau nama penuh baby tu EZZA IZZURIN nama dia. Banyak betol huruf Z dia. Nama kakak baby tu UMMI ZULAIKHA. Macam tak ngam plak nama adik-beradik. hehe. Tapi tak kisah la kan. Asalkan baby tu membesar menjadi orang yang berguna, cerdik pandai dan sihat. 

Gambar-gambar latest baby. Kecik dan merah. hehe

NI la dia EZZA IZZURIN BTE ZOOLHILMI

Ketinggian dia = panjang tgn aku hingga ke siku. hehe.

Tido dgn tenang. Suasana senyap sunyi sbb Pak Usu dia marah kalau org lain buat bising...

Dah macam chef dah. haha. Aku la yg letak tu. Kakak aku soh pakaikan dia topi, tp aku takut dia terbangun..

Semua tengah menahan bunyi bercakap. Itu syarat kalau nak masuk bergambar skali. Sebab baby tgh tido..

Baby sangat kecik kalau bersebelahan dgn aku. haha.
 

Sekarang aku dah kat Shah Alam dah. Rindu dah dengan Zurin. Balik awal sebab esok ada test. TEST LAGI !!!!!!. Esok test subjek Insurance plak. Then kena siapkan assignment, report and slide presentation untuk subjek Math Modelling. Banyak lagi kerja rupanya. Cuti study week patutnya kena study, tapi kena siapkan kerja plak. Good Luck For Me And For All Of You.  

.

31 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

best kan dok layan baby..tengok muka dia time tido..sangat2 tenang jer

saffiya_aleesya @ echa said...

teringat masa mak jaga anak akak kat kg sebab mak nak sgt bela cucu sulung..aku sanggup drive balik tiap2 mggu dr penang ke perak semata2 nak main ngan anak buah..penat drive terus hilang bila tengok muka dia!!!

p/s: tp aku selalu kena marah ngan mak sbb hobi aku suka menyakat anak buah..saja bg dia menangis hahaha

KizZ said...

Aku pun suka menyakat anak buah...hihi..

~SaL IjOu~ said...

hehe..siap buat ukuran ketinggian tu~ ;p
sgt kecik n comey baby Ezza~ ^^
All the very best tuk exam ye~ =)

emy zulaiha said...

keciknye zurin.hehe emy punye anak buah name darin! :) hehe kecik jugak~

wah..gud luck ye. :p

cili_kering said...

comey baby 2...teringgin nak ad adk bru heheh...
ap pown all the best utk ur exam..=)

cik wanie Lovela (CWL) said...

alolo comey nya baby

CekbOlat-bOlat said...

comelnye bby tuuu ! nk2 bby jgk .. hehheh.. =P

gudluck ^^

El-Janna said...

amboi comelnya...
btw gudluck yee

tahniah antara ke10 visitor dan pengkomen terbaik^^

Ayuni said...

cute little baby.....

Ayuni said...

cute little baby.....

sUe UnniE;) said...

cumil..!! tido senyum jer.alololo~

iszieylyanziy said...

comel la baby,,comel lote,hee

Kartini said...

haha. baby tu menanamkan impian nak jadi master chef ke ! ki3.

cantekk said...

aku jgk yg kempunan nk main ngn anak sedara,,,balik smggu pon tak jmpe :(

Juliet_iRa~" said...

wahh comelnya baby!heee..;p

of cos p.usu dia lagi besar..heee

main ngan baby mmg leka kn..:)

ILA HonEyBuNNy said...

sopannya baby tido..ehhehe
xpa..nanti baby besar..besar g dr tangan tu..ehheh

good luck..;)

Saddila said...

comelnya bila dia pakai topi mcm chef tu . alolololo .

Eein Azryn said...

wah. rindu nak main dengan baby. baby kat rumah dah besar. x best. huhu.

MaYa MustWany said...

comelnya.
lor sama panjang dengan tangan shah.hihihi..
~adess tiba2 rindu 4orang anak~

Ain Atika Zailani said...

wahhh biar dah besar nanti jadi chef...wuwuuw..tahniah. kepada kedua ibu bapa baby.

Ungu Violet said...

comeynye baby pakai topi chef...kehkeh..

gud luck exam..:)

peRmaTa_ aGamA said...

gud luck f0r exam..mga dpermudahkan sgala urusan..

~ sharing is caring..(^_~) ~

LubLy said...

br0,skali mcm master cheff daaa...
f0lllooo...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa..comelnyerr..lebatnyer rambut...

unieMARKS said...

cute baby! <3

cik pinaz said...

kecik je baby tu ..

♥ aeryn ♥ said...

wahh unutngla dia dapat baby.. tahniah ekk.. :) comel betol...

Izyan Masri said...

COMELNYA BABY.RASA MCM NAK KIDNAP :')

Nelly The Strange said...

comel ^^

_Faten Fatehah Hamsani_ said...

comel baby tu..seronok dpt ikut perkembangan baby dr kecik sampai besar,mcm mne perkembangan baby tu,same jgk kite dlu time kecik :)

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA