Click here OK!

Followers

Monday, 9 April 2012

GAME SUPER SUNDAY


Aku baru lepas tengok bola di Restoran Hakim Sek 7 ni. Tengok dua game hari ni. Mula-mula Manchester United vs Queen Park Rangers, lepas tu Arsenal vs Manchester City. 

Anton Ferdinand with Wayne Rooney

Malam yang sungguh puas hati sebab Manchester United kalahkan QPR 2-0, dan Arsenal kalahkan Manchester City 1-0. Dengan tiba-tiba aku jadi penyokong Arsenal kejap tadi. hahaha. Saja nak panaskan hati penyokong-penyokong Manchester City. Sokong Arsenal dengan memakai baju Manchester United. 

Penjaring gol tunggal Arsenal (Mikel Arteta)

 Dengan kemenangan Manchester United dan kekalahan Manchester City ni malam ni, memang berkemungkinan besar Manchester United bakal mendapat takhta Liga Perdana Inggeris yang ke-20. Ok, mood aku malam ni sangat baik. Mari kita saksikan table terkini liga perdana inggeris..



Apa pendapat anda Roberto Mancini???? Adakah anda rasa ini mungkin musim terakhir anda bersama Manchester City???



Ok, maaf. Mungkin anda mengalami tekanan ye. Apa pula kata Sir Alex Ferguson???



Yeahhh.. Itu dia. Gelaran juara liga perdana inggeris yang ke-20 dalam genggaman. 



Mesti korang ada yang tak paham kan apa yang aku rasa sekarang ni. hehehe. Saja melalut sorang-sorang. Esok (isnin) ada test weyhhhhh pukul 2 petang. Test 1 Islamic Business. Ada 3 chapter wa cakap lu. Tapi aku masih rilek lagi ni tak start apa-apa lagi. Bak kata membe aku,, "test jek kot", rilek-rilek sudah". Haaa... lagi satu kerja. Assignment Internatinal Busibess pun nak kena hantar ni esok. Adoiyai, malas btul la. Tapi terpaksa juga buat dan terpaksa juga study untuk test. 


Ok, assalamualaikum dan selamat berblogging.................................

24 comments:

Putry said...

hohohoho begitu bersengat sekali.... classs gituuu hihi :)

محمد شهريل القنيطري said...

hehe,no komen,MU mmg hebat di liga english...

AdaM Hawa said...

GOOD LUCK!!

LubLy said...

xdpt tgk MC beraksi..D.silva ada main x br0??wuuu

LiNda said...

aku tgok jap je arsenal lawan MC..haha..yang penting MU teratas kan..hidup MU!

CINTA UNTUK KITA said...

kyra langsung tak minat bola.. huhu klau family ajak g stadium mana2 tgok bola msti kyra bsing time gol je.. haha time bola kena sepak2, kyra tak lyn pun.. huhu

anyway, selalu gak minum kat hakim s7 tu.. tak nmpk pun abg shah.. :)

Domu-kon said...

Misz domu faham apa mksud itu.. tapi sedihla.. QPR tu.. sebab Tony Fernadez punya..dah la kena kad merah..

apa pun..tahniah untuk Man U.. nORMALLy misz domu tgok bola pun kat Hakim..cuma semalam tak pergi sebab ngantuk..hehehe

shahrazali said...

putry :
class jah....hehehe.....mmg begitu bersengat...



dalca :
btol tu...tp peringkat eropah kecundang.....



adah hawa :
thanks...ceh,,,cam manager plak kita ni...hehe..



lubly :
D. Silva x main....dia cedera kot..



linda :
btul tu GLORY-GLORY MAN UNITED. semangat yek....raja pun fans MU ek??hehe...



cinta untuk kita :
mmg masa gol la kita kena bising habis2..hehe... abg shah tiap kali ada game MU, mmg situ la port... hakim baru tau,,bukan hakim lama.. hakim sebelah Pak Li tu..



domu-kon :
ker sbb tgok ABPBH ??hehehe... nk wat cmne kan....MU kena menang jgk utk beri tekanan kat MC... sllu gk ek gi hakim tu...klu nmpk, tegur2 la....sy x tahu misz domu ni cmne,,so x tau la...

MaYa MustWany said...

encem lak mikel..opsss

alyn adnan said...

MU the best ! :D

shahrazali said...

maya mustwany :
org sepanyol...biasa la muka2 cmtu..hehe..



alyn adnan :
absolutely.........abg shah suka org2 yg suka MU..hehehe..

Cik Yatt said...

MU..! yeaahhh

El-Janna said...

dah dah p buat esemen jgn tgk bola je. heheh

shahrazali said...

cik yatt :
yeahh....GGMU...



el-janna :
assignment msti la buat,,,tp bola mesti nk tgok gk..hehe..

Juliet_iRa~" said...

lelaki n bola mmg xdpt dipisahkan..hee

dak uitm mmg sll mkn kat hakim tu kan..;p

shahrazali said...

juliet ira :
aah....ramai jek bdk uitm melepak kt hakim ni...ira pernah lepak sini jgk ek..hehe..

Cik Puan Muda Umi said...

MU tiada tandingan..kehkehkeh..GGMU

shahrazali said...

cik puan muda umi :
btol tu....GGMU..

alyn adnan said...

yeke..? lagi semangat nk skong MU niyh .. :P

shahrazali said...

alyn adnan :
bagus2.....cmtu la alyn...ada baju MU??pakai la,,pastu amik gmbr tunjuk kt abg shah...hehe...

alyn adnan said...

xde la pulak.. haha . abg shah belikan 1 ;P

shahrazali said...

alyn adnan :
bleh jek....tp nnti2 la k..hehe...kte MU the best...cmne xde baju MU plak ni..hehe..

alyn adnan said...

sebab abg shah tak belikan .. haha xde lah men2 jer... ^^, aiyak, bile la nk jadi top commentor nie.. huhuk , hebat kak mas nie.. btw, thanks sebab blog Alyn ade dlm blog pilihan :) :) :)

shahrazali said...

alyn adnan :
klu ada rezeki lebih,,abg shah belikan k...penghargaan buat kerja keras alyn komen2 kat blog abg shah...hehe..

ur welcome...alyn kn pembaca setia blog abg shah skrg,,msti la msuk dlm bloglist...mas mmg hebat,,lgpun dh lme dia komen2 blog abg shah...

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA