Click here OK!

Followers

Saturday, 14 April 2012

VIDEO PERSEMBAHAN (LAGU PERTAMA) MALAM ANUGERAH DEKAN

Aku segan sebenarnya nak upload video ni. Tapi tak kisah la kan. hehehe. Bukan best sangat pun kitorang perform. hehehe. Aku nebes giler kot masa nyanyi ni. Awal-awal aku dah salah lirik masa baris kedua rangkap pertama lepas orang ramai tepuk. hehehe. Kalau korang perasan la. Kitorang buat persembahan berempat. Dua nyanyi, dua main gitar. Yang menyanyi aku dan Iz (Kiz Garden), main gitar Along dan Alai.

Abaikan kalau korang ada dengar suara-suara yang tengah bercakap tu. Itu suara kawan aku yang rakam video ni.

Ini video persembahan untuk lagu pertama malam tu. Lagu kedua dan ketiga akan datang. hehehehe... Enjoy this video, but jangan gelak ok. hahaha.

Suara Ku Berharap by Emergency Lift.( Kitorang la tu. hehehe)


video


Maaf kalau persembahan kitorang tak best ( walaupun ramai yang puji best..hehehehe.agaknya la). Memang nervous sangat kot masa ni. Perform atas pentas yang besar dan luas depan orang ramai dan betul-betul depan meja dekan. huhuhu.



Untuk Cik Farhana : Dah post video dah. Farhana suka kan lagu ni. Sebab farhana ada beritahu sebelum ni farhana minat lagu Suara Ku Berharap. Tapi maaf kalau tak best ok. hehehe.

klik <SINI> untuk video lebih jelas dan kuat...

Ok, assalamualaikum dan selamat berblogging............

22 comments:

Cik Farhana said...

Waaa Best3 !! seriously best la ~ Big Applause !

Thanks shah , really appreciate it . . dah download and dengar lagu nih sambey nyanyi sama2 ~ Suara dgrkanlah aku , apa khabarnya pujaan hatiku ~ lalala . .

Thanks Again , Gudluck wif ur singing ! eiklas from -YourBigFan wee~

Cik Yatt said...

wah2...wat persembhan..ehem2..sain plez..

shahrazali said...

cik farhana :
thanks jgk......alahai,,,dah ada BigFan la.....malu2..hehe...thanks farhana....



cik yatt :
ehem2........nk sain??malu2....hehehe..nyanyi x seberapa dah nk sain2 ka torg..hehe...

Putry said...

wah best suara...class gtu... apa rahsianya?? boleh share tak? putry pun selalu gak wat konsert ni... putry selalu wat time putry basuh pinggan kat dapur... hoho.. kdg2 kalau kebetulan jiran sebelah umah dok sapu sampah tepi umah tu die sambung apa yang putry nyanyi... hahaha...berduet la kiranya...

shahrazali said...

putry :
hahaha.....ye la tu putry...thanks la klu benar apa dikata..hehe.. siap berduet ngn org sebelah ek..lg best cmtu...hehe..

Cik Farhana said...

Hahah harus ad peminat key ~

Emergency Lift forever ! woooo
feymes la pasneh ehee

shahrazali said...

cik farhana :
hamboiiii...blushing ni..hehe..
thanks...

محمد شهريل القنيطري said...

vote for ABPBH 2012!!!hehe,cayalah shah!!ok lah tu

MaYa MustWany said...

wah,famous tu he3.gud luck :)

AdaM Hawa said...

aduhai.. febret lagu sy ni.. huhuhu.. tetibe terkenang sesuatu.. best pe suara awak.. walaupun sayup2 je kedengarannya.. all the best!!

shahrazali said...

dalca :
vote jgn x vote...hahaha...layan ABPBH gk ek ko ni..



maya mustwany :
hehe....thanks mas...



adam hawa :
mmg sayup2 jek...mgkin jauh amik video or mic x kuat....best ker???bagus la klu benar apa dikata...hehe..thanks..

O CIKTEDDY said...

fewit abg shah! tak sangke..huhu

saffiya_aleesya @ echa said...

pada mata aku mmg nampak ketara ko ngan iz memang gabra giler time tu..agak kaku ler jugak, n suara ko slow ler bro brbanding suara iz..xbape nak dengor maybe sbb mikrofon @ pentas tu luas kan..tapi takpe janji ko enjoy ngn geng ko malam tu kan!! apa ada hal bukan nak masuk bertanding pun kan..

p/s: aku tgh berangan jadi juri ni hahaha

CekbOlat-bOlat said...

wahwah.. berharap dekat sape ler ni.. amboiii shah !

CINTA UNTUK KITA said...

hehehe abg shah cuak nk tarik suara tgi2 ke? huhu not bad le, kyra rs klau abg shah tarik part tgi tu bg tgi lg msti lg masyukk! hehe over all i like! good performance.. :) nk sign tp malu.. haha

Cik Puan Muda Umi said...

abang artissss..wuuuuu..nak autograpppp...:)

Juliet_iRa~" said...

wahhh xleh tgk video tu..

tp mcm berbakat je ni..:)

alyn adnan said...

peeewiiiitt... nk signn :)

shahrazali said...

o cik teddy :
tak sangka apenyer cik??hehe..



echa :
mmg kaku pun....sebab nebes giler perform kt atas pentas besar tu..dgn audience yg ramai..
hamboiii echa..jadi juri ek..mmg bagus klu ko yg jadi juri..hehe..



cek bolat-bolat :
ada la...hehehe...



cinta untuk kita :
cuak takut terkucil la kyra...hehehe....baik kawal suara dari suara pecah kan...

abg shah pun malu nk sign kan..hehe..



cik puan muda umi :
artisss la sgt...hehehe...artis utk malam tu jek..



juliet ira :
cam biasa jek ira....xde la berbakat sgt pun...hehe..



alyn adnan :
meh sini abg shah sainkan...hehehe...gurau.

Linda Wahed said...

Cam nervous je..hehehe tapi tape yang penting suara sedap... ^_^

shahrazali said...

linda wahed :
haruslah nervous.....perform atas pentas dewan agung tu...hehe...thanks linda...

nur_za said...

pergh..abang..nk sain..hehehe

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA