Click here OK!

Followers

Tuesday, 10 April 2012

BLOG CUTEST LANDRORD

Siapa Cutest Landrord ni????

 Aku sangat suka gambar dia yang ni. hehehe

Ni la dia Alyn Adnan, aku panggil dia alyn jek. Dia panggil aku Abg Shah. Ehem-ehem. Lemah sekejap. hehehe. Dia hormat pada yang tua kan. Mas (maya mustwany) pun dia panggil kakak. Ramai jek blogger-blogger perempuan panggil aku Abg Shah macam Alyn ni, contohnya O Cik Teddy (This Is Cik Teddy Corner), Kyra (Cinta Untuk Kita), dan lain-lain lagi.

Kepada sesiapa yang tak pernah ke blog Alyn, dan nak mengenali dia dengan lebih lagi, terjah blog dia tau. Blog dia banyak tutorial ala-ala cik Lyssa tu. Terjah jangan tak terjah ok. Ini dikira blog baru dia juga. Start bulan Mac lepas. Blog lama, tak tahu cerita plak aku. hehehe.

Comel kan gambar dia atas tu. hehehe. Aku suka. Lagi-lagi dia pakai tudung bawal jek. Aku paling suka tengok perempuan pakai tudung bawal simple-simple macam ni. Nampak lebih ayu, nampak lebih kemelayuan dan matang.  


Blog dia kemas, tak menyakitkan mata. Dulu-dulu aku susah gak nak baca kat blog dia. Aku tegur la dia, sekarang dia dah tukar background. hehehe. Aku dah naik hafal rentak lagu blog dia tau. haha. Sebab aku selalu pergi blog dia. Kenapa aku panggil dia Cutest Landrord ek???
sebab..................






































Dia memang cute. hehehe. Dan dia yang mengaku sendiri. Klik gambar untuk ke blog dia ok.


To Alyn : Permintaan Alyn sudah Abg Shah tunaikan. hehehe. 
Ok, assalamualaikum dan selamat berblogging........................

35 comments:

LiNda said...

huuu..abg shah, bile nak promote blog linda...haissshhhh..:)

lisa said...

nak pi terjah la pasni..
ehem nak jugak!! haha :p

Domu-kon said...

hehehehe...abang shah.... phewwittt...

kelakarlah entri nie.. entri cam org tgah malu2..

AdaM Hawa said...

zas... terjah!!

CINTA UNTUK KITA said...

wahhhh Kyra trselit kat situ la.. haha tq ABG SHAH.. :)

on my way to her blog..huhu..

shahrazali said...

linda :
hamboiii....dgn tiba2 ko panggil abg ye..hahaha...haaiissyyhhhh...



lisa :
terjah k...ehem,ehem,ehem...



domu-kon :
ok,,,skrg bru nak ada rasa malu2 nih..hehehe...



adam hawa :
terjah jgn x terjah...



cinta untuk kita :
nice kyra......ur welcome..

LubLy said...

best nye ader 0rg c0ncern ttg kita kan..hehe..br0 mmg caring la!g0od

shahrazali said...

lubly :
mne tau bro ni caring orangnyer...hehehe...pasal perempuan bro mmg caring tau..hehehe..sbb tu kawan2 perempuan bro suka membe ngn bro..

saffiya_aleesya @ echa said...

chewah semenjak 2 menjak ni dah review blog awek2 je bro!! abg shah tuuuuu..lemah lutut hahaha

CekbOlat-bOlat said...

wawww "abg" tuu.. ekekekek.. bolat pnggil shah je kn.. ishh ! ish ! nk kne tukar nih :3

Juliet_iRa~" said...

wewittt..:)

promote blog ehem2 ke ni..ngeeee

alyn adnan said...

ouh maluu/// blushing kejap >.< hehek, mekaseh abg shah :), nice guy . oo dah hafal ea lagu, macam nie nk letak lagu india la try hafal tgok. hihi ^^,

shahrazali said...

echa :
hahaha...pe salahnye..umur dah mmg abg2 pun skrg..hehe..



cek bolat :
hehehe.....tukar la..apa salahnya..



juliet ira :
ehem2 tu byk maksud tau..hehe..sje tunaikan permintaan dia..hehe..

shahrazali said...

alyn adnan :
hahaha....letak lagu mexico or lagu siam pun klu dah selalu dgr,,bleh hafal jgk...hehe.. sama2 alyn... alyn pun nice jgk..

Putry said...

ooo nak panggil abg shah jugak la muehahahahaha... emm btw jom menerjah blog alyn

Anis Adila Aris said...

comel awek ni :)

terjah sat lagi...

shahrazali said...

putry :
hehehe....terjah tau blog dia..



anis adila aris :
comel kan...cam anis jgk comel..hehe..

J.Syazwana said...

amboi abang gittew.
hahahaha !

shahrazali said...

J.Syazwana :
haha.....dah mmg umur abg2 kan..hehe..

Cik Farhana said...

Yeahh Nona Alyn yg tooomey ! ^^,

El-Janna said...

opss kena panggil abg shah jugak la ni^^ anda di tag^^

MaYa MustWany said...

awwwwwww seeeewwwiiitnyaa..
hahah..abg shah..oo abg shah <<<tiba2 je kan.hahah

yups alyn mmg cute seh.

uhuk2..promote tiba2..de pe2 ke?hahahha...

shahrazali said...

cik farhana :
tomey kan...hehe..



el-janna :
hehehe.....thanks tag sy..



maya mustwany :
xde pape la...sje jek mas...hehehe..hamboii mas,,mgalahkan wartawan yek buat gosip ni..hehe..

محمد شهريل القنيطري said...

OH ABG SHAH,nak berkenalan boleh??hahahha,(sedang gelak tergolek-golek baca entry ni)

shahrazali said...

dalca :
kurang dalca btol ko dalca.....katakanlah yg ko jeles...hahahaha...

Patrick Star said...

nak panggil abg shah jugak la....keh3

shahrazali said...

patrick star :
laaaa...ngn ko skali nk pnggil abg..hahaha...

Cik Puan Muda Umi said...

wahhhhhhhhhh promote2 pulak niii..nak jugak la mcm ni..hewhew..terjahhhh...;)

Cik Yatt said...

ehem3.... tetibe :P

shahrazali said...

cik puan muda umi :
terjah jgn x terjah....hehehe...



cik yatt :
ehem...ehem..hehehe..

emy zulaiha said...

haha kite sebaye..so takleh nak panggil 'abg shah'.. hahaha

cair ye bile org panggil abg. haha nnt emy terjah ye! :)

shahrazali said...

emy zulaiha :
hehe..btol tu..cair la jgk...hahaha...alyn tu hormat pada yg tua kan,,sbb tu dia pnggil abg..hehe..

alyn adnan said...

hehe yeke..? oke2 :D

O CIKTEDDY said...

abg shah suke kak alyn lettew..huhu

shahrazali said...

o cik teddy :
memandai jek cik ni ek..hehe..

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA