Click here OK!

Followers

Friday, 13 April 2012

GAMBAR - GAMBAR CUN MALAM ANUGERAH DEKAN


Selesai sudah malam yang membuat hati aku gelisah. Selesai sudah aku dan kawan-kawan buat persembahan. Jom kita layan gambar-gambar sekitar majlis.

Kiri dewan
Kanan dewan
Practice kat belakang pentas sebelum perform (muka risau)
Kitorang ada nama band yang di beri Emergency Lift. Hahaha. Ini membe aku la letak ni. Emcee majlis tiba-tiba minta nama band kitorang, dan dia nak cepat. Itu nama yang terlintas di fikiran membe aku. Aku layan je la. hehe. 
Kitorang perform betul-betul depan meja Dekan. (lagu pertama)
(lagu kedua)

(lagu ketiga)
Maka berakhir lah persembahan kitorang...... Overall ok la walaupun ada buat silap sikit masa nyanyi. hehehe.

Lepas kitorang nyanyi, makan la apa lagi kan. Lauk biasa-biasa jek sebab majlis makan malam ni percuma untuk yang diraikan dan percuma untuk artis-artis macam kitorang.hahaha. (artis la SANGAT). Tau-tau la kalau benda percuma ni kan. Memang biasa-biasa je la. Tapi, alhamdulillah kenyang juga kan.


Makan buffet jek. Bajet rendah. hehe. Takpe la, asalkan free
Selepas persembahan kitorang, baru la penyampaian sijil anugerah dekan bermula. 

fuhhhhhhh
Selepas penyampaian sijil untuk beberapa kos, tibalah masa persembahan kedua daripenyanyi jemputan dari kos pendidikan. Diorang nyanyi lagu "I GO", "CARTA HATI", dan apa ntah lagi satu. hehe. Tak remember plak.


Not bad la performance diorang

 Kemudian, sambung semula upacara penyampaian sijil anugerah dekan kepada kos-kos selebihnya. 

fuhhhhhhh

Mula daripada sini, kamera dah kat tangan aku. So, aku snap la gambar-gambar ikut suka aku. Ada jek budak-budak berkumpul nak ambil gambar, aku snap juga. hehe.




 
Mencari barang???

Jumpa pun. Muka lega selepas persembahan

My guitarist, and photographers

Gambar klasik. (lain ler muka aku.haha) - Lokasi : bilik persalinan belakang pentas
Thanks sudi tatap gambar-gambar cun sekitar malam anugerah dekan ni. hehehe. 
Video???? Tengok la dulu macamana. hehehehe. 

Ok, assalamualaikum dan selamat berblogging.................


Mood : Masih tension sebab banyak assignment dan banyak kerja untuk Final Year Project. Arrghhhh !!!!!!! Emm, biasa la tu kan. Nama pun student. hehehe. Think positive !!!!

27 comments:

Patrick Star said...

retis rupanya...nk otograf..hehe

shahrazali said...

patrick star :
retis utk malam td jek....hahaha..

LiNda said...

shah..lege eh dah perform ..upload le kat u tube.hehe..eh, MU kalah ye mlm td?

cantekk said...

buat 1 lagu utk saye ea sempena bday bulan dpn =D hehe

bes nye da final.....

CINTA UNTUK KITA said...

abt shah......nk sign...! hahaha.. ala, apa barang gambar je kyra nk dgr suara abg shah.. boleh? tak boleh tak apa, tak pkse pun.. huhu

bestnya life student kn..rindu nk blja lg :( hmmmmmm.....

silent.....

LubLy said...

nak siiiiiiiiiigggnnnnn

محمد شهريل القنيطري said...

mantap gila ko,x sangka pandai menyanyi..hehehe

Rapunzel Cikilolo said...

nyanyi sampai 3 lagu tu. ketar lutut

Domu-kon said...

pheewittt.. retis nie..

besarnya DATC.. pernh je msuk tapi sngka cm besar lagu tu..hehehe

J.Syazwana said...

pompuan gambar last yang tengah2 tu macam anak patung pulak aku tengok. huhuhu

Cik Farhana said...

Time study la saat yg paling besh! Banyak kenangan..Da abes study cnfirm rindu suma tuh..

Btw, Congrates on last nyte's p'frmance! But VIDEO. WE WANT IT!! suara ku b'harap.best lagu tuh hee

alyn adnan said...

wahhh !! meriahnye,, hehe muke lega.. :) comel la kakak yg baju putih pakai skirt tu ;)

shahrazali said...

linda :
segan lerr..hehehe...MU kalah pagi smlm...huhu..xpe2,,masih top kt liga..



cantekk :
buat 1 lagu cmne tu???cipta lagu or nyanyikan lagu??hehehe...



cinta untuk kita :
tgok la nnti cmne...kne tgok kualiti video tu dulu..hehe..x amik lg dari mmbe..hehe...



lubly :
meh sini.........hehehe...

shahrazali said...

dalca :
biasa jek dalca....nyanyi tu mmg la pandai,,tp bukan sedap mana pun...hahaha...



rapunzel cikilolo :
ketar la jgk,,,tp buat x tahu jek la....tu yg pakai spek hitam tu supaya x nmpk audience...



domu-kon :
retis ls SGT...hahaha...
besar kan...goyang jgk nk nyanyi semalam...hehehe.



j.syazwana :
ye ker...hehe...classmate aku tu...comel kan dia..



cik farhana :
btul tu....tp time study byk gak masalah dan persengketaan yg menyakitkan hati...huhu.. video tgok dulu la cmne..hehehe...



alyn adnan :
mmg la lega...dah abis separuh daripada beban kt kepala...hehe...lepas nyanyi tu rasa lapang jek..itu classmate abg shah....dia mmg comel..

~Sweet Honesty~ said...

mintak otograpp jaliiiii...

Putry said...

wa.. abg shah nak sign.. hikhikhik :P

shahrazali said...

sweet honesty :
haha....nk watpe ngn autograp tu...hehehe....



putry :
hehehe.....sje jek ek putry ni..

Eein Azryn said...

nanti beday saya, saya jemput awak untuk buat performance kat rumah saya k? hahak. ^^

shahrazali said...

eein azryn :
boleh jek.....hehehe.....

alyn adnan said...

hehe yeke, comel3..

shahrazali said...

alyn adnan :
ye ye ye.....nme dia izzati..

AdaM Hawa said...

dalam diam.. kamu retis ya.. tahniah!! selesai buat persembahan..

steffany daph said...

dtg jenguk sini. dpt dekan ke? hihi.. pic2 yg menarik :D byk baloon lagi.

shahrazali said...

adam hawa :
retis untuk malam tu jek...hehehe..



steffany daph :
thanks dtg jenguk....sy x dpt dekan pun...cuma dapat jemputan buat persembahan jek..

Linda Wahed said...

cari apa tu??

shahrazali said...

linda wahed :
cari scermin mata hitam....hehe...gmbr seterusnya kan pakai spek hitam tu...

nur_za said...

best yerr

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA