Click here OK!

Followers

Friday, 20 April 2012

VIDEO PERSEMBAHAN (LAGU KEDUA DAN KETIGA) MALAM ANUGERAH DEKAN

AMBIL PERHATIAN !!!!!!!!!!! ENTRI KALI NI AGAK BERAT...... SEBAB POST DUA VIDEO... KEPADA PEMBACA SETIA BLOG INI, DIHARAP DAPAT BERSABAR MENUNGGU VIDEO LOADING DULU OK. KERJASAMA ANDA AMATLAH SAYA HARGAI.. TAPI KEPADA SESIAPA YANG TAK DAPAT MENYAKSIKAN VIDEO PERSEMBAHAN KAMI, MAAF DIPINTA..... (DOWNLOAD DULU LA BARU TENGOK...HEHEHE)




Video yang aku post sebelum ni tak sangka plak banyak viewnya. hehehe. Klik <SINI> untuk ke video lagu pertama sebelum ni. Kali ni nak post video lagu kedua dan ketiga persembahan kitorang masa Malam Anugerah Dekan minggu lepas. Kepada yang masih belum tengok gambar-gambar cun Malam Anugerah Dekan dan ingin nak tengok, klik <SINI> plak ye. (klik saja sebab akan open new window)...

Enjoy this video ok.
Lagu kedua : Sesal Mendua by Klangit (cover) Emergency Lift
Lagu ketiga : Babak Pertama by Drama Band (cover) Emergency Lift


video


Lagu Sesal Mendua ditujukan buat Linda sebab dia komen sebelum ni dia suka lagu tu. Jangan marah kalau tak best. hehehe. Lagu Babak Pertama ada kesilapan sket, tapi kitorang buat tak tahu jek. hahahaha.. Aku dan Iz (kiz garden) menyanyi memang agak kaku sket. Nervous la katakan. hehehe. Sebab tu yang pakai cermin mata hitam tu. Tak nampak sangat audience perhatikan kita. Video ni lain sket dari yang lepas sebab yang ni aku dapat dari classmate aku yang dapat anugerah dekan malam tu.




Video ni plak video lagu yang sama dengan entri yang lepas, cuma lain kamera.. Yang ni ok sket sebab rakam dari dekat kan. 

Lagu Suara Ku Berharap by Hijau Daun (cover) Emergency Lift




video

Kepada Cik Farhana, yang ini lebih jelas sket kalau nak dengar lagi. hehehe.
Ok, assalamualaikum dan selamat berblogging..................................


20 comments:

LiNda said...

Heuheuheu..abg shah,nk sign bleh x..thankz bro,sedap ye ko nyanyi..blh asah lg bakat ko. karok byk2 lagi shah,pastu msuk mentor..:-)

El-Janna said...

wewwiet~~~~~~~~~

Cik Farhana said...

Da dengar~

As usual mmg best ! Pandai pilih lagu..:) Bertambah GLEMER la grup nih pasne hee~

Next song > Berdua Bersatu . Post video & i jamin cnfirm follower & fan Shah meningkat ! huhuh

Stay tuned olls^^, we wan more we wan more! :p

Putry said...

wahhh mantap..... tak sangka putry berkwan dengan retis... class abg shah... :)..

Putry said...

wahhh mantap..... tak sangka putry berkwan dengan retis... class abg shah... :)..

shahrazali said...

linda :
ye ker...thanks la...hehhe...umur dah 25 bleh lg ker msuk mentor...hehehe....



el-janna :
wit..wit.wit..




cik farhana :
hehehe...thanks farhana jd fan shah n emergency lift..hehe..




putry :
hahaha....retis malam dinner tu jek..hehe...

CINTA UNTUK KITA said...

adoyai...sodapny sore... :)

Domu-kon said...

pengakuan:

yang video prtama..misz domu siap download..

yang kedua dan ketiga.. nantikan ke download annya.. sebb tenet tengh tak sehat...hehehe

J.Syazwana said...

best gak suara kau eh.
hhehehehe

shahrazali said...

cinta untuk kita :
series ker kyra????ker main2 jek??hehhe....klu btul,,thanks ye kyra...



domu-kon :
hehe...ok2..bleh la mainkan di UFM nnti..hahaha...




j.syazwana :
ye ker...thanks syazwana..hehe..

~Sweet Honesty~ said...

wahh retis ba kamu ne jali..berbakat..bole la kadi rekoding artis yee(^_^)

shahrazali said...

sweet honesty :
hehehe...retis utk malam tu jek...

Cik Puan Muda Umi said...

boleh try masuk mentor nih..hehe..sedap suara..;)

shahrazali said...

cik puan muda umi :
umur dah lebih nk masuk mentor...haha....thanks umi..

AdaM Hawa said...

sedap ar sore kamu shah..

shahrazali said...

adam hawa :
ye ker.......thanks..hehe..

MaYa MustWany said...

untong la..retis

shahrazali said...

maya mustwany :
biasa jek mas.....buka retis btol pun..hehehe...

Juliet_iRa~" said...

wahh siap ada tuju2 lagu buat blogger..

ehemmmm ;p

shahrazali said...

juliet ira :
tuju lagu kat diorg sebab diorg sama cam sy minat lagu2 tu....hehehe..

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA