Click here OK!

Followers

Monday, 2 April 2012

DAPAT DOODLE LAGI

Oleh kerana aku cukup pantas menjawab soalan blogger Nur dekat entri dia, maka aku diberi hadiah doodle hasil tangan dia sendiri. Ini kali kedua la dia buatkan aku doodle. hehehe. Terima kasih kali kedua nur. Kalau nak tengok doodle pertama, tengok kat SINI.



Hasil kerja nur amatlah saya hargai. Klik gambar header comel atas ni untuk ke blog dia.

Dia suruh buat permintaan sendiri gambar mana nak didoodlekan. So, aku suruh la doodlekan gambar header aku tu jek. Ini lah hasilnya. 

Macho kan doodle dia buat???hahaha.

GLORY-GLORY MAN UNITED.........(tibe2..hahaha)

Terima kasih tau nur. 
Ok, assalamualaikum dan selamat berblogging...................

33 comments:

AdaM Hawa said...

dah ada dua dodol la erk.. hehehe..

Cik mama said...

waaa cute... nak satuu gakk.. hehehehhe

LubLy said...

untung la lu br0..asik dpt jerk kan..nieh baru best nak BW kan br0..

hanniKASIM said...

teringin sangat nak wat doodle sdr..tp...tgn ni kaku je..hehe..

nur_za said...

sama2 kasih buat kali kedua shah..hee..=)

shahrazali said...

adam hawa :
aah....hehe...teringin la plak ckp2 pasal dodol ni...


cik mama :
mntk la kat dia...dia rajin buatkan..hehe..


Lubly :
orang dah sudi buat,,kita terima je la..hehehe..


hanniKASIM :
try jek.....selagi x cuba x tau kan..

MaYa MustWany said...

tengok mas nya tak?hihi
mas tak sempat nak wat entry lagi tapi mas dh save as dh.kira ok la kan dari kita yang kaku tak xwat doodle.

LiNda said...

untungla dapat doodle...huhu, aku nak belajar wat doodle pon x lepas2 lgi

aniswany said...

ececeh...comel je doddle tuh..kreatif dia =)

saffiya_aleesya @ echa said...

macho laa dodol lu bro ;-)

AdaM Hawa said...

nak juga.. DODOL.. lama tak makan.. hehehe

alyn adnan said...

fuyyooo .. rajinnnye die :)

محمد شهريل القنيطري said...

oh no msih tiada lmbang MU...hehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

kira cantik laa jugak...

klu aku yg buat... ntah rupa apa yg jadi agaknyer.. hehhee

c'axoera ヅ said...

hamboyyyy ramai betul sayang kan dia heheheh

nah kasut free!
http://ch000tz.blogspot.com/2012/04/experiencing-weirdosss.html

Domu-kon said...

tak penah dapat doodle pun..hehehehe.. sempat glory2 Man U..

Domu-kon said...

tak penah dapat doodle pun..hehehehe.. sempat glory2 Man U..

~Sweet Honesty~ said...

wahhh..slalu jek dpt doodles free erkk.. ni yg bikin jeleesss...

shahrazali said...

maya mustwany :
tgok la..kira ok la kan...mas punya mcm kelakar sket...hahaha...


linda :
belajar la.....buat doodle gmbr aku tau linda...hehe..nnti aku buat lg entri pasal doodle..


aniswany :
tgok la sape orang asal doodle...hahahaha...kreatif la dia..


echa :
ikut kemachoan orang tu jgk..haha..tp mcm doodle lg macho..


alyn adnan :
dia mmg rajin...jadi kita kena sokong...

shahrazali said...

dalca :
tu la pasal....susah kot nak buat..hehehe...


C.M.A :
try la buat.....buat gmbr tu jgk...boleh la compare..hehe..


c'axoera :
hamboiiiiiii.....tp x seramai u kan...nak hambikkk la ni kasut free..


Domu-kun :
glory-glory mesti ada..hehehe...


sweet honesty :
ada orang sudi buatkan,,kita terima je la..hehehe...

Juliet_iRa~" said...

untung la..;p

nur_za said...

shah n maya: kata kat nur erk..sob2..tak mau kawan.majuk *lari2 bawah katil

shahrazali said...

juliet ira :
mmg sgt untung....hehe..


nur_za :
jgn la cmtu...kitorang xde niat lansung kot nk kata kat nur...siap bagi pebghargaan lgi...jgn majuk ye nur...kn susah nk lari2 bwh katil tu..hehehe..

MaYa MustWany said...

hahah siut jew gelak..tuh la..macam agak2 besar lak idong mas..tpi xperla..hahahah..

shahrazali said...

maya mustwany :
gelak gurau2 jek..hehehe..

CekbOlat-bOlat said...

doodle itu lagi boroi.. wahh tnda bahagia tuh XD

shahrazali said...

cik bolat :
hamboiii....hehe..itu sbb baju besar,,bukan boroi...hahaha..

Cik Puan Muda Umi said...

baju tu yg mahal tu..dari jauh pun dh tau baju apa..hehe

shahrazali said...

cik puan muda umi :
btol tu.....baju tu yg buat bertambah macho...

alyn adnan said...

waa.. untungnye dapat doodle, Alyn tak reti nak lukis doodle boy punye, kat rumah pun koleksi lukisan sume gambar perempuan >.<

shahrazali said...

alyn adnan :
alyn buatkan la abg shah doodle lelaki k...hehe..

alyn adnan said...

InsyaAllah ,, hehew ,,

shahrazali said...

alyn adnan :
yes....dah buat gtau k..

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA