Click here OK!

Followers

Saturday, 7 April 2012

JOM FOLLOW BLOG ANIS


Hari ni aku nak menolong seorang blogger comel yang bernama Anis Adila Aris. Hehehe. Walaupun aku rasa aku tak berapa membantu sangat sebab blog aku ni agak kurang dikenali dan disinggah berbanding blogger-blogger yang lain, tapi aku tetap ikhlas nak membantu dia.  Sebab dia rakan blogger aku. Aku selalu singgah blog dia (blog lama), dia pun selalu singgah blog aku.

Anis ni berblogging dah lama, cuma yang ini blog baru dia. Sebab dia buat blog baru, blog dia kena hack dengan seseorang. Ada juga orang buat macam ni kan. Kenapa la orang tu dengki sangat. Ish..Ish..Ish.. Kisah dia macam kat bawah ni




Aku rasa korang pun kenal anis ni. Kepada rakan-rakan blogger, mari kita terjah blog baru anis, tinggalkan jejak, dan follow dia sekali ok. Klik gambar header dia kat bawah ini atau klik nama penuh dia kat atas nun untuk ke blog baru anis.  






Ok, assalamualaikum dan selamat berblogging...................

29 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

knl2.. mmg slalu gak BW kat blog dia..

hmm ye ke kena hack, tak tau plak.. hmm jht ny org skrg ni.. nk blog, buat la blog sndri.. huh!

mkin moden pmbgunan n bijak pmkiran, mkin slh and melencong plak tndkan yg d buat.. hmm..

shahrazali said...

cinta untuk kita :
bgus la kyra kenal....org yg hack tu terlebih bijak la kot...hehehe..

Anis Adila Aris said...

waaa.. terharu ni..isk..isk..
tq banyak2 tau..

nanti dtg print kat dc, kte bg diskaun..hahaha

Putry said...

hohoho bahaya skng ni.. pape pun putry akan folow beliau hihi...

Liyana Zahim said...

Waaaaa... Awek cunss tu.. :P

shahrazali said...

anis adila aris :
ur welcome byk2....mmg byk nk kena print sem ni...ngn fyp lg..hehe...rugi plak kedai tu nnti klu bg diskaun jek..hehe...btw,,thanks pelawa bg diskaun..



putry :
tu la pasal...bahaya btul bila ada org dengki kn...



liyana zahim :
mmg dia cun dan comel....cam awak la liyana...hehehe...

MaYa MustWany said...

tak pernah gi..tapi akan terbang ke blog nya sat g.

lawo orangnya..pieewiitt ..hahah

grr sper la kejam nak hack2 ni..hemm..tringat ada mmber kene, group kitaorg nsib baik de 2 3 org pakar gak bab dunia hack ni..allhamdullilah mereka dptkn balik fb & blog dia.fuhh..

saffiya_aleesya @ echa said...

ok dah settle dah..dah terjah n follow blog anis..

p/s: weii ko tolong ikhlas ker tlg ada makna ni bro hahahhaa gelak jahat tuuuuu..(ala melawak jela)

AmirahSM said...

sian anis.. takot je di hack mcm dik anis

shahrazali said...

maya mustwany :
lawa kan dia...hehe..org yg kejam tu org yg dengki n jeles dgn org lain..dah xde keje la tu..hehe..



echa :
bagus echa ni.....aku tolong ikhlas yek...hahaha....



amirah SM :
kesian kan.....sy pun takut gk..hehe..

yad'z said...

urm kesiannya... takut jugak kena hack ni..

shahrazali said...

yad'z :
kan??kan??? klu hack2 ni,,sape2 jek boleh jadi mangsa...

alyn adnan said...

siannye kena hack.. urmmm bile plak nk promote blog alyn ..? hehe :p

shahrazali said...

alyn adnan :
sian kan??? nnti abg shah buat k...

محمد شهريل القنيطري said...

kejam btol hack blog org sesuka hati

p/s:sory shah lama aku x komen,cibuk gila..ni baru free

shahrazali said...

dalca :
tu la pasal...lme x nmpk ko dtg komen....aku pun agak sibuk skrg...dgn test n assignment...

Cik Farhana said...

Akan terjah blog cik Anis (: hee~

sy follow sini key (:

O CIKTEDDY said...

seksa kot bile kena hack..nk baiki balek..sbb tu kena simpan sume kod2 yg pnting..template skali.hehe

shahrazali said...

cik farhana :
thanks farhana...........on my way to your blog...



cik teddy :
bgus.....langkah berjaga-jaga......

Domu-kon said...

llaaa... kena hack..giler super dasyat.. sabo je la..

shahrazali said...

domu-kon :
dasyat kan.......kesian dia..

LubLy said...

xder keje lain k0t br0..haish..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ishhh jahatnyer..sape punya keja laa tu... tu laa dia kalo dah terlebih bijak.. kebijaksanaan yg ada tu..disalahgunakan..

shahrazali said...

lubly :
btul la tu...hackers tu byk sgt masa lapang kot...haha



C.M.A :
mmg hackers tu jahat......dia cuma x tau cmne cara gunakan kebijaksanaan dia kot..

Juliet_iRa~" said...

bagusnyaa shah ni..:)

blog ira bila plak?heeee

shahrazali said...

juliet ira :
blog ira???segan nyer nk buat...hehe..ira lg ramai peminat kot..hehe..

alyn adnan said...

yeah2,, nie yg snok nie.. memang abg shah dah buatkan pun ;)

shahrazali said...

alyn adnan :
kan2....hehe...

alyn adnan said...

ha ah hehe

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA