Click here OK!

Followers

Tuesday, 29 November 2011

menjawab pertanyaan Edayu Nurdin

First time ni jawab soalan ditag dan tag orang.
Entri ni khas buat adik Edayu Nurdin
Ni abang shah dah jawab soalan-soalan yang telah di tag untuk abang 
 
 Mari singgah blog dia ramai-ramai..KLIK <SINI>
Adik Edayu pun singgah blog-blog yg sy tag tau......
 
bile dpt gaji pertama ape yng awk buat?
DULU PERNAH KERJA PART TIME,, GAJI PERTAMA BELANJA FAMILY MAKAN
Pmr dpt brape A?
PMR DULU DAPAT 4A 2B 2C (YE KOT, TAK INGAT LA PLAK
dah ade buah aty ke blum?
SEKARANG XDE. SEBELUM NI DAH 7 KALI ADA BUAH HATI
bgy awk,blog sye lawa ke tk?(kalau tk lawa,siap lah kau!,haha.kding2)
BLOG AWK X LAWA, TAPI COMEL SANGAT
cita-cita nk jdie ape?
USAHAWAN BERJAYA
bile time free ape awk bt?
KAROK, MAIN SNOOKER, TIDOOOO
web yng awk suke?(mcm fb,yahoo)
WEB BLOGGER-BLOGGER
tmpat yng pernh awk mlancong?
DALAM NEGARA JEK. LUAR NEGARA LOM PERNAH
impian??
MENJADI USAHAWAN BERJAYA. NAK ADA RESTORAN SENDIRI
 
 
dah berapa kali jatuh cinta ???
siapa idola hidup ??? dan kenapa ???
blogger kegemaran ???
 azam utama tahun baru ni ???
sebab selalu menangis ???
apa yang membuatkan awk ketawa besar ???
peristiwa paling memalukan dalam hidup ???
drama pilihan dalam masa terdekat ni ???
movie pilihan dalam masa terdekat ni ???
apa pandangan tentang semua entri blog saya ??? 
 
nak tag orang lain plak..
mimie_za 
syieda 
Lai Qma 
Are_Rull 
Mrs Lanun Darat 
Quiela 
Amy Liana 
Cik Nisa 
Nazrul Azat 
yanie yeap 
Mia Meymi 
C'axoera 
 
 
nama-nama ini adalah antara pembaca setia blog saya.. Terima kasih.  
Jangan lupa beritahu kalau ada bagi respon. Nak tau gak jawapan korang..hehheh..
 

14 comments:

KizZ said...

Amboi banyaknya soalan..Eh ko jangan nak TAG aku plak eh..hihi

shahrazali said...

memang aku x tag ko pun... ngn ko aku tanya depan2 sudah..haha..

mimie_za said...

thnks tag..nanti saya jawab ye..=)

Are_Rull said...

walawei!byknye bro soalan..heheheehe..arul akn cuba jwb eh..

Lai Qma said...

lai suda mnjwab dgn jayanye..brape mrkah nk bg..hihi :P

edayu nurdin said...

hehe..thnx jwb yer..nie,adk dh jwb! pegi blog adk yer.. :)

Syieda™ said...

hihihi..jap lg syieda jawab...^_^

c'axoera said...

hahahahaha awat tak ckp masuk minang semalam! :p

baik esok ai jawap eyhhh hehehehe

Syieda™ said...

done..^_^ thanks tag syieda...

http://syieda313.blogspot.com/2011/11/tag-by-abg-shahrazali.html

EYQASARA said...

haha..terbaek.. (^^)

EZAN IDMA said...

ramainyeee awek :p

Are_Rull said...

http://diarisakuragurl.blogspot.com/2011/11/menjawab-soalan-mrshahrazali.html

sori .. baru siap jwab soalan bro..hehehe

mimie_za said...

nur dah jawab..sila baca ye..hehe
http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2011/11/soal-jawab-bersama-shahrazali.html

c'axoera said...

SIAPPPP! cuma lewat sket hahah

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/soalan-yang-terhutangjawap-jangan-tak.html

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA