Click here OK!

Followers

Wednesday, 2 November 2011

kekasih awal dan akhir

Aku sangat suka menyanyi. Bila-bila masa mulut aku akan menyanyi. hehe. Aku pantang kalau ada orang ajak karaoke atau suruh aku menyanyi. Mesti aku takkan hampakan harapan diorang. Kalau pergi kerja kahwin atau kenduri kahwin (orang Johor biasa sebut "kerja kahwin"), aku selalu menyanyi. Bukan nak kata aku tak tau malu, tapi sedara-mara je keliling, buat apa nak malu kan. Kadang-kadang mak aku yang request kat aku suruh nyanyi. Apa lagi kan, nyanyi la. 

Suara aku ni takde la best sangat pun, tapi tak rosak la telinga mendengarnya. hehe. Lagipun saudara-mara aku memang jenis suka karaoke, jadi aku join je la kan. Ni ada video aku nyanyi lagi. hehheh. Saja nak kongsi. Masa ni sepupu aku kahwin kat Kota Tinggi, Johor. Tapi maaf la sebab video ni goyang-goyang. Tukang pegang handphone anak saudara aku (dia kena paksa). 

Masa ni aku ambil video ni untuk awek aku (sekarang dah jadi exGF). Dia nak tengok video aku nyanyi kat rumah orang kahwin.

Enjoy la video ni. 
Kekasih Awal Dan Akhir by Jamal Abdillah (cover) shahrazali..


video

2 comments:

ch000tz axoera said...

hamboyyy senangnyer hati :p

Cik Farhana said...

Fullawey..kekasih awal & akhir~ehee
Best2x!!

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA