Click here OK!

Followers

Wednesday, 16 November 2011

Bayangan Gurauan (aku yang gila karok)

Yeahhh... Karok lagi. Balik Shah Alam ni patutnya dah sibuk dengan assignment. Tapi aku, masih ada masa lagi nak karok. Assignment terbiar je tak buat lagi. Biasa la kan, budak macam aku suka buat last minit. hehe. Asalkan siap dan sempurna. 

Banyak juga lagu aku nyanyi. Siap dapat percuma 5 lagu lagi. hahaha. Ada la seorang 'brader' dekat kaunter ni bagi teka-teki kat sehelai kertas, siapa dapat selesaikan dapat percuma 5 lagu. Aku ambil peluang la settlekan kan, betul pula tu. hehe. Tak pasal-pasal 'brader' tu belanja 5 lagu kat aku. 

Video ni dirakam menggunakan handphone baru kawan aku Samsung S plus kalau tak silap. Tapi dah convert la. Besar sangat size video rakam guna handphone mahal ni. Thanks to Wan Mukminah (Mimi) yang rakam. hehe. 

Enjoy this Video.
Bayangan Gurauan by Mega (cover) shahrazali


video
Ada terkucil sikit masa part chorus tu. hehe. Biasa la kan. Amatur jek. hehe.

8 comments:

Cik Farhana said...

Layan gak lagu nih~hehe
sora shah mmg padan bwk lagu2 camneh la

shahrazali said...

cik farhana :
lagu ni dah selalu nyanyi..dulu2 tiap2 malam awek soh nyanyi utk dia dalam telefon..hehe..

Cik Farhana said...

Perhhh bahagia sunggoh awek Shah! romantik seyh ~! :)

shahrazali said...

cik farhana :
dah mmg tugas bf bahgiakan gf dia kan...hehehe....kdg2 mcm2 lagu kena nyanyi..tp dulu la semua tu..skrg sume tinggal kenangan..

Cik Farhana said...

Waa sungguh pengorbanan tuh~
xpela,ad hikmah disebalik p'pisahan tuh:)

shahrazali said...

cik farhana :
pe dia hikmahnya???hehe..

Cik Farhana said...

Yela..Tuhan saja nk uji..mgkn pasne dy bg yg lebih baek kn~ haa cpt ameenkan :)

shahrazali said...

cik farhana :
aminnn.....thanks.

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA