Click here OK!

Followers

Sunday, 11 December 2011

my best friend birthday.2

2 hb Disember harijadi kawan baik aku. Kitorang sambut minggu lepas 6 hb Disember lepas. Lambat kan?? hehe. Memang sengaja nak sambut lambat sebab kalau nak sambut 2 hb tu tak dapat nak balik tepung kat dia. Dia ni kuat lari, tak larat kitorang nak kejar nanti. Kalau nak sambut 2 hb tu, mesti la dia boleh agak kan ada orang nak kenakan dia. So kitorang sambut la lambat-lambat supaya dia takde syak apa2. Memang dia tak syak apa2 pun. hehe. 

Malam tu dia ada main bola tampar kat pusat sukan UiTM. Balik bola tampar dia hantar member yang tumpang dia balik rumah. Kitorang pun tunggu la kedatangan dia kat rumah member tu. Nampak jek motor dia, kitorang terus sembunyi. Dia sampai, parking motor, askar-askar yang sembunyi tadi terus serang!!!!. Haaaa, penuh muka dengan baju dengan tepung. Nasib baik dia pakai helmet lagi masa tu. Kalau tak, memang penuh atas kepala dia. hehe. (Pesanan khidmat masyarakat,, pakai la topi keledar anda untuk keselamatan)...


Untuk dia, kitorang tak beli kek sebab budak ni tak makan kek. So, kitorang beli la pizza untuk dia dan kitorang sekali. hehe. Tengah penat-penat dan berpeluh sebab sembunyi dan serang birthday boy, kena plak pizza. Memang syok. hehe. 

Birthday Pizza

Nampak sedap kan. haha.

Muka-muka mastermind prank besday boy

Ni la penyerang utama skuad tepung. Jersi no -9

Besday boy. Fathi nama dia. Selepas serangan tepung.

Mangsa dan pemangsa bergambar bersama

Habis dah pizza. haha. Sekejap jek licin

Smart2...Happy Birthday Fathi..



Selamat hari lahir Muhammad Fathi bin Abdul Majid

Lambat gak aku post pasal ni. Semuanya lambat. hehe. Sambut birthday lambat, post pun lambat. Sambut 6hb, 11 hb baru nak post. hehe.


10 comments:

hanabunga said...

waah good idea ni!pasni hana boleh pakai idea ni nak kenakan kwn2 hee

cik pinaz said...

lawa lilin tu .. hehe

Kartini said...

eh eh. tini baru tahu pizza pun ada sediakan birthday service mcm cucuk2 tuh. nice !

♥ aeryn ♥ said...

kreatif nyer.. :) huhu... by the way, reen follow shah.. :)

umie naziera said...

tepung tuu buat kek pown sodap..hahah

ILA HonEyBuNNy said...

wakkakak....sekali kena tepung dah kawan...

happy birthday...

xsabar tgu my birthday..ehhehe

Hidaya Sarbini said...

hee kesian bufday boy, tapi mmg dh macam adat kena dgn tepung masa bufday. sy siap kena tepung yang dh diayak lgi. huhu

J.Syazwana said...

comelnya happy birthday tuh atas pizza tuh. hehehe

c'axoera said...

waaahh menarixx :)

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/tuessday-keje-itu-perlu.html

zaty said...

habesla jdi hantu tepung yekk.haha.apa pn happy birthday utk dia :)

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA