Click here OK!

Followers

Saturday, 31 December 2011

Segmen Bloglist X-Change and Review Ur Blog

Segmen Bloglist X-Change and Review Ur Blog by Kiz.Mari Join

Hari ni nak join segmen dari Kiz Garden. Untuk pengetahuan, aku dah lama dah letak blog dia kat bloglist aku nih. hehe. Aku join segmen ni sebabnya nak menambah kenalan (follower) aku dan mengeratkan hubungan sesama blogger. Aku masih baru dalam dunia blog ni. Aku mula pada Oktober 2011. So, banyak lagi aku perlu belajar dan perbaiki dalam penulisan blog aku. 

Ni segmen pertama - Bloglist Exchange

Segmen kedua - Review blog

 

Thanks to Kiz sebab banyak ajar aku selok-belok dunia blog ni. Diorang punya tutorial sangat berguna. Mana yang masih tak kenal dengan blog Kiz Garden, mari la terjah blog dia ye. Klik pada mana-mana gambar untuk ke blog Kiz Garden. Dan jangan lupa untuk sertai segmen2 tu. Selamat Tahun Baru 2012. 


6 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

selamat bersegemen..

camat tahun baru..;)

El-Janna said...

heeh... tahniah no.9..


kiz garden mmg best..

nur farahin binti sulaiman said...

selamat tahun baru..

p/s~ teringin jgak nak join2 segmen.. tp farah x pnadai sgt.. huhu

MaYa MustWany said...

adoii lupa nak wat..

Juliet_iRa~" said...

slmt bersegmen n happy new year too..:)

ijam ismail said...

bw here

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA