Click here OK!

Followers

Saturday, 3 December 2011

FOLLOWER YANG KE 100


Thanks buat Irfan yang menjadi follower yang ke 100.. Mari singgah ramai2 kat blog dia. 
Klik < SINI
Errr.. Gambar atas tu bukan dia yek. Dah nama Irfan mesti la lelaki. Sebulan lebih aku menceburi bidang blogger ni, follower aku mencecah 100. Alhamdulillah diorang ni rajin singgah blog aku sambil tinggalkan komen. Ramai la jugak kan 100 ni. Cuma jangan la dibandingkan dengan yang dah otai. Bagi blogger baru macam aku, kira banyak la kan. hehehe..Tak kisah la ramai ke tak ramai follower, asalkan ada pembaca setia..hehe.. Ok, selamat memblogkan diri...hehe...



Ni la gambar profile Irfan tu. Gambar dia ker??? ntah la..hehe.. Nak tau pasal dia, singgah la blog dia ye.

4 comments:

J.Syazwana said...

tahniah !
teruskan usaha :P

cik pinaz said...

tahniah en.shah !!
betul tu .. walau pun seratus je follower tapi kalau selalu datng komen baru syok dari 1000 tapi tak komen .. huhu

私の名前はMrs Lanun Daratです。 said...

uik...owg korea tu..hehehehe...jum serbu ramai2!

mimie_za said...

fuyoo..seratus dah..caya la..hehe

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA