Click here OK!

Followers

Tuesday, 6 December 2011

Untung la kau Aaron Aziz

Semalam aku bersama kawan-kawan pergi tengok wayang dekat Jusco Bukit Raja, Klang. Sampai Klang tgok wayang. hehe. Ye la, dekat Shah Alam ni mana ada panggung wayang. (kot). Tapi tak jauh mana pun Jusco tu dengan rumah sewa aku. Ada la dalam 10 minit. Kitorang berlima, 3 perempuan, 2 lelaki termasuk aku. Tiket pukul 245 petang, sampai sana awal, lepak kerusi urut dulu. hehe. 

Tengok cerita apa ??? Cerita yang heboh sangat diperkatakan sekarang ni. OMBAK RINDU. Katanya hari pertama dah mencecah 750000. Aku memang tunggu juga cerita ni. Wayang kalau adaptasi dari novel, biasanya cerita dia mantap. Sebab tu aku semangat nak tengok. Sebab lain aku nak tengok adalah pelakon-pelakon dia. Aaron Aziz dengan Bront Palare berlakon confirm hebat, Maya Karin cantik dan mantap, hehe, Lisa surihani plak cantik. Kata orang novel jauh lebih hebat dan menyedihkan berbanding filem. Emm, ye la kot. Sebab aku tengok pun jalan cerita dia terlalu cepat. Dah 2 jam pun aku rasa kurang lagi cerita ni. Padahal bontot dah kebas duduk dalam tu 2 jam. Macam-macam posisi dah aku punya duduk.


Aku jeles betul la tengok Aaron Aziz dalam cerita ni. Dapat peluk Maya Karin. Memang la Maya Karin tu berlakon sebagai 'isteri simpanan' dalam cerita tu, tapi entah la. Berlakon babak atas katil plak tu. hehe. (Isteri Aaron Aziz ni memang penyabar betul orangnya kan). Untung la kau Aaron Aziz. dapat berlakon macam tu. hehe. Sebelum ni dapat Nora Elena, sekarang dapat Izah plak. Untung la....




Lagi sorang artis lelaki yang 'Untung la' adalah Farid Kamil........Cuba singkap kembali lakonan dan watak-watak dia. hehe. Untung la. 
Memang semua pelakon kena macam tu kan. Ikut kata pengarah. Aku bukan nak menyalahkan sesiapa sebab aku pun bukan baik pun. Teringin juga nak jadi macam diorang. hahaha.. Maya Karin tu !!





Ikut seronok dunia memang 'untung la'... Tapi bila difikirkan akhirat nanti, 'jawab la'.....
Aduhhh...Insaf sekejap....

19 comments:

erleena said...

ceh ! nk mcm tu jgak erkk =,=

aha tu la istri aaron pnybr snguh , aih kalo eden xmmpu da aih

Mawar said...

untung la die dapat merase..tapi malang la die dapat dosa..emm..

cik pinaz said...

bagus2xx ingat akhirat sama .. haha :P

c'axoera said...

persoalannya...halal ke rezeki hasil bersentuhan bukan muhrim? >_<

nak buat macam mana kan, dah suami dia milik public heheheh kalau i takmo suami i disentuh2 orang kah kah kah...

Me only for him and not for everyone! hahahahah same goes to him lah kaaaan :p


http://www.ch000tz.blogspot.com/2011/12/d-memorabilia-norgepart-ii.html

J.Syazwana said...

novel mestilah lagi best dari filem. hehehe.

ape lagi jadilah retisss :D

Lea Isnawi said...

hahaha. betul. kat dunia seronok la

kat akhirat nanti

cik Es ღ said...

kite yg menengok ni plak ape yg dapat? hehehee

edayu nurdin said...

nk mcm tu jgak ek abg shah..haha.btul tuh sis erleena,tk mmpu dh aih..hehe

MaYa MustWany said...

huhuh..ayat komen sama macam ayat last shah.^^

unieMARKS :) said...

Untunglaa sangat kann. ngeh. Tak tengok g Ombak Rindu best tak?

btw, kalau lukis kat org lemah sikit cz i dontknow youall punya taste, haha

cantekk said...

untung...kt donia je
aritu tgk twilight pon xde adegan yg toot tu..
citer melayu bole pulak ek..

ILA HonEyBuNNy said...

wakkakak..

lau jadi bini aaro..komfom xbagi pelok2 cmne...hehhehe

KizZ said...

Hahah..untungla.....

raihana latif said...

xtgk lg cte nie...tggu cd je la..hahaha!!!

saffiya_aleesya @ echa said...

novel memang lagi best dr filem..kena jadi artis la klu nak jd mcm diorang..tp zaman skrg ni tak jadi artis pun leh buat mcm tu..

Liyana Zahim said...

A'aa.. Dah mcm mlmpau2 sgt da die ni.. Lelama org nymph... Filem canila yg rosakkan ank2 muda..

syakey said...

untunglaaa dia senang-senang dapat dosa. untung sangat......


oppsss XD

syieda ;) said...

aishh~ mmg penyabar betul isteri aaron tu. klo syieda, mmg jlez (MARAH)
*malu plak nk tgok cte ni ngan family =="

Amierah Nabillah said...

budaya ni yang diikut2kan :(
mana tak ramai anak2 remaja kita terikut2 :(

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA