Click here OK!

Followers

Monday, 12 December 2011

MARRY YOU..MARRY YOU..MARRY YOU..

It’s a beautiful night,
We’re looking for something dumb to do
Hey baby...
I think I wanna marry you...


Mesti korang dah tau kan lagu ni. Lagu yang agak lama dan popular kot. Bukan lagu ini yang aku nak gembar-gemburkan. hehe. Tapi video ni. Aku nak explain banyak-banyak pun......... Tengok la sendiri yek. Kalau la aku bole buat macam ini pada bakal isteri aku kan ker best. Romantik dan akan dingati sampai bila-bila kan. Video ni ada kawan fb aku share, jadi aku pun nak share kat sini.

Enjoy this video.

Just say I do...
Tell me right now baby
Tell me right now baby...

(ngam-ngam jek masa lelaki tu nak melamar dan tunjuk cincin kan.. Sweet doh. haha)
Aku suka video ni sebab tarian diorang smart giler, awek2 yg menari pun cun,comel dan cara lamaran cool.


Tapi part yang last-last tu takde la aku teringin nak buat kan. Gilo opo nak buat macam tu di khalayak ramai. Sebagai orang Islam pun memang tak boleh. 

Mungkin ada yang dah pernah tengok, mungkin ada yang belum pernah tengok. Enjoy this video and  leave your comment k..

23 comments:

Mawar said...

ok..sweet gleeerrr!!! arrggh..haha..syok3.. =D sgt cool~

nuyui a.k.a miss YUI said...

maary you..suke2..hikhik..

saffiya_aleesya @ echa said...

chewahh romantik nampakkk hehehe

cik pinaz said...

memang klass la .. sesuai dgn lagu :)

khalila said...

laki tu mesti debar gila. perempuan tu mesti x sgka sgt2. huhu

J.Syazwana said...

alah tak dapat tengok. tenet lembab. wuwuuuu

Saddila said...

dah tengok . bulan lepas . awesome . tetiba rasa nak kahwin cepat . haha bapak gatal den .

bestnya kalau dila jadi perempuan tu . SWEET GILA *nangis sikit

nasha sanza said...

hehe..yang last tu memang la tak boleh..tapi memang romantik la...

emy zulaiha said...

alamak romantik gile..

kalau emy jd pmpuan tue sure menagis sbb terharu gilee~

El-Janna said...

amboi hehe^^

cik wanie Lovela (CWL) said...

wuhuhu kahwin ja

Kartini said...

amboi. monday blues ye shah. kikiki.

zOeY zAu YaH said...

syoklah depa huhu..

syieda ;) said...

amboyy, sweet nya ;)

Hidaya Sarbini said...

yeke xteringin nak wat? hehe, just joking...

Liyana Zahim said...

wow.. its cool la.. dorg men nari msuk2 kemudian.. pahni nk bljr nari cani ler.. buleh kurus.. hehehhe..

c'axoera said...

dalam hati ada taman kaaaaa..? hahaha

~SaL IjOu~ said...

tarian yg sgt smart & lamaran yg sgt sweet~ ;)

zaty said...

woahhh.bestnya... :D

D'ya Marshmello said...

ecehhh, sweetnya! romantik gituuu, marry you <3

jom singgah2 ;P
LATEST ENTRY : Masa Kecik-Kecik Dulu [Part 1]

Juliet_iRa~" said...

xpnh tgk!hee

sweet tp ada part y dah kahwin br blh buat..heee

MaYa MustWany said...

alahai sweetnya..hihih

penulisblog said...

salam.. 1st time visit here..thanks for sharing this video.. terharu tgk. hehe

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA