Click here OK!

Followers

Friday, 16 December 2011

MACAMANA LUBANG TU BOLEH MUNCUL???


Haaaaa.....lubang apa ni???? Ni sebenarnya kawasan parking motor FSKM  UiTM. ( Fakulti Sains Komputer dan Matematik). Dalam dua hari lepas kot aku amik gambar ni. Bahaya tu. Ini boleh dikatakan tanah runtuh kecil-kecilan. Cuba bayangkan masa jalan tar ni tenggelam dan ada motor lalu kat situ, confirm tergolek beb. 





Harap pihak UiTM dapat mengambil tindakan yang secepatnya. Macamana la boleh jadi lubang besar macam ni kan. ish3.. Dah macam kawasan jenayah dah buat kawasan larangan macam tu. hehe. Ada idea kenapa boleh berlubang macam tu???

16 comments:

syieda ;) said...

bigfoot lalu kat situ jap. HEHEHE XD

shahrazali said...

mcm logik bile tgok saiz lubang..hehe...

nasha sanza said...

hehe..siapalah yang eprgi korek tu...tak cukup batu or dia tanam harta karun..

♥ aeryn ♥ said...

huishh bahayanya... besar jugak lubang tu,. :o

cik pinaz said...

denesour lalu kot .. saja tgl tapak kaki wt kenangan .. hehe

emy zulaiha said...

a'ah bahaye lah. bukan naek moto je boleh jth, yg jalan kaki pon boleh tersembam menceyom bumi kalau tak pasan nie :)

susulemakmanis said...

gempa bumi kot kat tempat tue jer..haha..

syieda ;) said...

HAHA :D bahaya ni. sekarang da ok ke jalan tu? apa yg pihak UiTM da buat?

ILA HonEyBuNNy said...

tak dak idea...

bahaya betoii neh..heheh

Miss Eiza said...

woahh bahayanya...

MaYa MustWany said...

de orang tumbuk sambal belacan guna lesung batu kat situ kut.hihihi

bahaya oo..better hati2 kut2 tempat lain pun de mendap

Nur Haslinda said...

uihh apesal boleh berlubang cmtu skli? haha tempat parking motor je pun, tapi boleh lubang jalan mcm lori balak lalu. hahaha :D

Anonymous said...

model2 cun & ganteng2....nice

(",)mimi

Kartini said...

FSKM uitm shah alam ke

My MiRa said...

menakutkn retak tu

c'axoera said...

tu pakai kaki giant doreamon tu hahahah


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/aku-hanya-mahu-kamoooooo.html

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA