Click here OK!

Followers

Tuesday, 20 December 2011

MINGGU TAK BOLEH BERNAFAS !!!


Dah tiga hari takde update blog. Lama juga tu. hehe. Minggu-minggu akhir ni memang sangat la sibuk kan. Pada yang masih student IPTA or IPTS mesti paham betapa sibuknya minggu-minggu last sebelum study week ni kan. Dengan assignment semua nak kena submit, test 2 semua nak buat minggu last ni, presentation projek, dan buat video third language. (bagi yang amik third language la). " Tak boleh bernafas minggu ni :( " ini membe aku cakap (izzati nama dia)

3 hari ni bukak blog pun kadang-kadang jek. Baca-baca komen and BW sikit2. Hari ni ada rasa lega sikit sebab dah hantar CD dan skrip Jepun. Tak tido malam aku edit dan siapkan video Jepun tu. Alhamdulillah, siap jugak. Nak tengok aku berlakon Jepun?????? hehehe..

Malam ni nak siapkan assignment Marketing (hantar dan present Khamis ni) dan study Marketing sebab esok ada test. Good luck for me and for all my beloved follower. Peergghhhh, khamis tu plak ada test inventory. Jumaat ada test Modelling. Sabar je la. Macam ni la student kan. 


Study hard




But, not too hard. ok!


16 comments:

J.Syazwana said...

fuyohh betul2 busy ni.
hihihi

all the best !
jangan sampai sakit pulak. hihi

cantekk said...

baru masuk sem, aduh, berat jgk...ni tak de mood lg nk membaca,,, takot pulak

syieda ;) said...

good luck eyh! wahh! jepun. mesti panday speaking jepun ni. wat la 1 entry speaking jepun. ahaks! :)

c'axoera said...

hamboiiii test modeling tu heheheh :D kelassss maria kan :p



http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/www-13-wednesday-worst-word.html

saffiya_aleesya @ echa said...

takpe biar rasa macam tak boleh bernafas sekarang jgn rasa tak boleh bernafas di masa akan datang..time tu bukan tak boleh bernafas dah, tu namanya memang dah tak bernafas!! susah sekarang tapi senang kemudian..bukan senang kita nak jadi senang bro!!!

semoga berjaya ok!!! amin...

cik wanie Lovela (CWL) said...

belajaq enjoy2 hehe

nur farahin binti sulaiman said...

hahaha.. chumel plak farah tgk ikan kat atas tue..^_^

p/s~ gud luck ye!!

Kartini said...

haha kelakar la gmbar ikan tu. byk meaning dpt dr situ. anyway All the best :)

cik pinaz said...

takot pulak baca student life ni .. huhu

Fara said...

Uishh, mmg betul2 busy neh. Kalau sape yg tak kuat tuh, tak boleh tahan pressure, mesti dia dah break down. Especially perempuan, confirm nangis, huhu.

InsyaAllah, semoga Shah dapat lalui semua dgn hati yg tenang dan segalanya berjalan lancar (:

MaYa MustWany said...

ahahah,tengok ikan atas tuh je dah wat orang tergelak.cehh

~SaL IjOu~ said...

tersenyum membacanya sbb da melepasi sume ni.mcm tu lah bila bergelar student..best of luck ye~ =)

sUe UnniE;) said...

da bnafas lum ni..?hehe

sowie, lmbt lak balas sggh..

cik wanie Lovela (CWL) said...

aku dtg lagi :p

Juliet_iRa~" said...

busy btol..:)

good luck!! study smart...heee

El-Janna said...

hehe gud luck^^

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA