Click here OK!

Followers

Friday, 28 June 2013

PERLAWANAN AKHIR PIALA FA JDT vs KELANTAN


Assalamualaikum semua. Esok ada bola. Esok ada bola. Tau tak game apa??? hehehe. Perlawanan Akhir Piala FA la. Perlawanan antara Johor Darul Takzim dan Kelantan. Aku sebagai rakyat Johor yang lahir dan dibesarkan di Johor haruslah menyokong pasukan JDT. LUASKAN KUASA MU. hehehe.. 

Jangan lupa saksikan di mana-mana sahaja yang anda suka. Di stadium, di rumah, di kedai mamak, di padang yang ada skrin besar dan di mana-mana sahaja yang ada tv.

Di bawah ini ada lagu Luaskan Kuasa Mu (versi penuh) dan lagu Kita Tetap Menang nyanyian Joe Flizzow Feat. Amy Search, MicBandits & Datuk Hasbullah Awang (komentator bola) hehe. Jom layan sama-sama. 





Pada aku pasukan JDT ni dah macam Manchester United. Sebab ramai "haters". huhuhu. Orang johor sokong pasukan JDT, orang selain negeri Johor sokong Kelantan. Katanyaaaa...

Ok la... Assalamualaikum dan selamat berbloggging.....................
>>> Sedih sebab tak dapat pergi stadium. Ada kenduri kat rumah sedara. Nak kena bawak mak gi sana.. Tapi kalau tak ada kenduri pun memang tak pergi pun sebab tak ada duit pun nak gi sana. hehehe...

JDT   2 - 1   KELANTAN

Aku harap JDT menang malam esok. Jangkaan aku JDT 2, Kelantan 1............ Tapi kalau Kelantan menang pun tak apa. Asalkan perlawanan malam esok nanti berjalan lancar, bersih dan tak ada gaduh-gaduh.

MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA

3 comments:

LiNda said...

dengan ini aku nak umumkan aku skong johor ..hehehe. nk wat cmne, perak da kecundang...

Domu-kon said...

nak sokong JDT.. tapi misz domu org kelntan..hahahaha.. hari tu masa JDT lwn Pahang kat bukit Jalil.. misz domu pergi.. selaku penyokong JDT.. my bro jadi penyokg Pahang,, tapi seyes.. JDT punya lagu, semngt n gaya..terbaikk....

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Blogger, jom ramai2 meriahkan! Segmen : Sebulan Berblog By Shakira

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/07/segmen-sebulan-berblog-by-shakira.html

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA