Click here OK!

Followers

Wednesday, 8 August 2012

HILANGKAN SAKIT KEPALA DENGAN CEPAT


Aku jumpa petua ni kat dalam sebuah buku. Cuba la kalau nak tau keberkesanannya. hehe. 
Arrghhh...Stresssss...

Untuk menghilangkan sakit kepala dengan cepat, ada caranya iaitu guna bawang putih. Ambil sebiji, telan. Hehehe. Bukan begitu ye kawan-kawan. 


Ambil sebiji bawang putih, hiris nipis dan tampalkan pada kanan dan kiri pelipis kepala. Biarkan semalaman dan bawang tadi akan menyedut bisa pada kepala kita yang sakit tu. Insyaallah sakit kepala hilang esoknya.  



Haaa.. orang ni tengah tunjukkan kat mana pelipis kepala tu. hehe. Sakit kepala pun nampak comel orang ni..


Kalau tak menjadi, makan la panadol activefast ye. Hehe. Tapi tak kan setiap kali sakit kepala nak makan panadol kan, tak elok sebenarnya. Untuk lebih kepastian, jumpa la pada yang pakar (doctor) untuk pemeriksaan lanjut. 

-LIKE N SHARE JIKA MAHU-

Ok, assalamualaikum dan selamat berblogging...................

Baca la yang di bawah ini sekali ye....


Rempah Pelindung Organ

Kuning Telur Kawal Kolestrol

Cili Melansingkan Badan


8 comments:

~Sweet Honesty~ said...

okeh..nak try la ne..saya slalu je sakit kepala..n telan aktvefast..tkt juga bwa kemudaratan...thnx info ne yea en jali.. kemana menghilang???

LiNda said...

Thankz...mmg aku ngh migrain ni dr siang td. Td berbuka da mkn pain killer 2 bji...

Domu-kon said...

ouhh.. xepnah lagi try..thanks yer..baru tau..hehehe

LubLy said...

amik daun bunga raya punn blhhh..

Rapunzeel Cikilolo said...

kalo alah bawang putih tak dan la nak gune cara ni eh? huhu

Hans said...

jarang sangat2 sakit kepala
tapi kalau sakit maybe leh cuba petua nih
thanks 4 sharing :-)

CINTA UNTUK KITA said...

mmg tgh stres pun :(

~SaL IjOu~ said...

nasib baik saya jarang sakit kepala~ ^^

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA