Click here OK!

Followers

Tuesday, 14 August 2012

JADUAL LIGA PERDANA INGGERIS 2012/2013 UNTUK MANCHESTER UNITED


Lama dah aku tunggu musim baru bola sepak England ni. Hujung minggu tanpa game Manchester United memang membosankan. Untuk musim baru kali ni, mungkin aku banyak tengok kat rumah je kot sebab geng-geng tengok game Man Utd ada kat Shah Alam lagi. Kat Pekan Nanas ni ada jek kedai mamak yang penuh setiap kali ada game bola, tapi bukan geng-geng aku. Banyak penyokong Chelsea dan Liverpool jek. Hampeh... hahaha. Teringat keriuhan tengok bola kat Restoran Hakim sek 7 Shah Alam tu.  


Ini lah jadual perlawanan team Manchester United untuk musim baru 2012/2013. 


Kepada yang tak minat bola tu, or yang anti dengan Manchester United, abaikan je la ek. hehehe.


Ok, assalamualaikum dan selamat berblogging..................
>>> Syawal semakin dekat, Ramadhan semakin meninggalkan kita. huhu. Harap dapat jumpa lagi Ramadhan tahun depan.... InsyaAllah....



MARI TERJAH LINK DI BAWAH


PENDAPAT SHAHRAZALI - LELAKI DAN BOLA SEPAK



3 comments:

anamizu kaito said...

ni konfem peminat tegar MU le ni kan?kan?kan? hehe







slm kenai,
cik ana

Hans said...

hidup Liverpool
eh?
hahaa

LiNda said...

Jgn isau,aku minat MU
hidup MU!

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA