Click here OK!

Followers

Friday, 3 August 2012

ALHAMDULILLAH


Hari ni result exam keluar. Aku bersyukur sebab aku lulus semua dengan agak cemerlang. Kali ni kira result terbaik aku sepanjang aku degree ni. Ucapan terima kasih kepada rakan-rakan yang banyak menolong aku, dan rakan-rakan blogger yang mendoakan aku. Aku sayang korang semua. Tinggal 1 sem praktikal jek lagi untuk aku grad.... 
Selamat berpuasa semua..............................................PUASA JANGAN TAK PUASA....


Ok, assalamualaikum dan selamat berblogging..........
Sorry tak dapat blogwalking macam dulu-dulu. Rumah takde internet. Sekarang pun online kat CC jek. Thanks pada rakan-rakan blogger yang tak jemu-jemu melawat blog ini....

13 comments:

LiNda said...

Alhamdulillah
semoga ko terus suksess bro..:)

Lady said...

wah wah. tahniah2.

El-Janna said...

alhamdulillah~~~ bgus la lulus dgn cemerlang^^

Domu-kon said...

Tahniah shah.. misz domu pun dapat gak..alhamdulilah.. even misz domu xcapai target..apa pun.. gud luck okes..

- M A S H - said...

Tahniah ;)

♥ wawawawa ♥ said...

tahniah for ur result ^^

Shahril Nasir said...

alhamdulillah tahniah bro....terozkn usaha sehingga tercapai impian ko...

~Sweet Honesty~ said...

tahniah en jali..hehe..

Cik Farhana said...

Alhamdulillah..congrates shah !! if campur result prektikal cnfirm dean list. Ameen..

Buat yg terbaik utk pektikal key :)

Cikgu Ma said...

musim result keluar yea sekarang..apa2 pun tahniah yea...

Semut Senyum said...

waaaaaa... tahniah.. dah berjaya nanti jgn lupa rakan2 blogger ni... =)

O CIKTEDDY said...

tahniah bang shah ^^

~SaL IjOu~ said...

tahniah!~ pasti rasa berbaloi dengan usaha kamu~ =)

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA