Click here OK!

Followers

Saturday, 7 January 2012

MARI KITA AMINNN SAMA-SAMA..

Hari ni 7 hb januari 2012. Bermula la peperiksaan akhir untuk sem ni. OH PEPERIKSAAN ! Pernah dengar ayat ni??? Haaa, ayat ni Rosyam Nor yang cakap dalam cerita Gila-Gila Remaja. Kalau ada yang perasan la. hehehe. 

Ini adalah jadual exam budak bernama Shahrazali

Sabtu 7 hb - Risk and Insurance

Selasa 10 hb - Fuzzy Set Theory

Isnin 16 hb - Principle and Practise of Marketing

Khamis 19 hb - Inventory Management

Jam menunjukkan pukul 3:43 pagi. Lepas post mende ni, nak sambung menghafal. haha. 

Lama jugak ek tak aku tak update blog. Bukan apa, cuma masih menunggu respon orang ramai tentang post aku sebelum ni. Klik SINI. Kepada semua pelajar-pelajar di luar sana, Good Luck For Your Exam Ok. Aku doakan korang semua dapat menjawab exam dengan jayanya. Doakan aku sekali k. 

Kepada mahasiswa yang tengah berpolitik, good luck jugak untuk exam korang. Tapi korang mesti tak risau kan sebab semua dah pandai-pandai belaka. Ye la kan. Sebab masih belajar pun korang sempat nak buat demo, rusuhan dan berpolitik, masuk keluar balai polis, naik mahkamah. 

Kepada rakan-rakan sekelas dan rakan-rakan blogger, mari sama-sama amin kan doa aku. Semoga aku dapat menjawab exam dengan lancar dan score semua subjek. AMINNNN..

13 comments:

CekbOlat-bOlat said...

aaminn.. gudluck =)

J.Syazwana said...

aminnn.
all the best.
tapi semua paper ada gab kan.
okey lah jugak. hihihi

cili_kering said...

amin..semoga berjaya...=)

Original CikTeddy said...

cik doakn moga2 shah jwb dgn tenang n sukses sumenya..amin!

emy zulaiha said...

amin..good luck ye! semoga semuanye berjalan dengan lancar kan :)

Fara said...

Dah usaha, berdoa lepas tuh tawakal k. Semoga Allah tentukan kesudahan sebaik2nya bagi Shah, Amin :)

c'axoera said...

best of luck :)

http://ch000tz.blogspot.com/2012/01/errrrrkkterover-tweeets-lah-pulak-hehe.html

MaYa MustWany said...

semoga perkara berjalan lancar n dipermudahkan segala urusan.gud luck.amin.

~SaL IjOu~ said...

amiin..smoga dipermudahkan menjwb sume soalan~ barakallahufik' =)

shera haifa said...

gud luck.. all da best..
:)

Juliet_iRa~" said...

amin..good luck!heee

mimie_za said...

amin.tomei toi baby tu

ABC said...

aminn..^_^

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA