Click here OK!

Followers

Friday, 28 October 2011

aku yang gila karok

Aku memang gila karaoke. Pantang ada masa free sket, mesti nak pegi karok. Aku memang dari kecik suka nyanyi kot. Masa kecik2 selalu karok dalam bilik air, berangan nak jadi artis.haha. Kat rumah selalu juga karok dengan abang dan kakak. Tapi tak boleh kuat-kuat sebab kitorang duduk rumah teres, rumah rapat-rapat, so kalau kuat sangat, mengganggu la jiran-jiran sebelah. 

Aku jadi gila karok sejak masuk universiti la. Masa diploma jarang-jarang karok sebab tempat karok jauh kt Ipoh, aku pula kat Sri Iskandar. Kalau sebulan tu sekali je la pergi karok. Selalu pergi dengan "awek" la.hehe. Masa degree ni la aku jadi gila karok. Maklumla, dekat jek kan kat Pusat Komersial ni dengan rumah sewa.hehe. Pernah seminggu sampai 3 kali pergi karok. Ish..ish..ish.. Gila kan??haha...

Ni video aku karok. Separuh lagu jek sempat rakam. Tak tau la sedap ke tak kan. Tapi orang cakap la, bukan aku cakap. Suara aku best !!!hahahaha....(masuk lift, tekan butang sendiri la kan)

Puisi Cinta by Illusi (cover) shahrazali





7 comments:

Miss Eiza said...

wah kemain lagi ye..hee~

shahrazali said...

hehe...

Cik Farhana said...

smela kte..gila karoke..tp llk okeyla, klu pmpuan mcm xssuai je kn..niat ati juz nk b'hbur je..

hahah karoke kt bilik air? yep msa kecik dlu la kn..kikiki~kdg2 tym karoke ktorang spent smpi 30lgu utk 3org key.serious INSAF ! huhu~rase puas je pas nyanyi kn..

Cik Farhana said...

Best! nk request lagu bley? haha (gurau je)

tryla nyanyi lagu berdua bersatu ~ sora shah mcm padan je ngan lgu tuh ehehe

shahrazali said...

cik farhana :
lagu tu xde lagi la dalam list lagu kat karaoke...klu x,,mmg dah lme rasa nk nyanyi...

nnti klu dah nyanyi,,shah post utk farhana....

Cik Farhana said...

Yeah !! okey2~ thankyou shah !

shahrazali said...

ur welcome...

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA