Click here OK!

Followers

Thursday, 10 May 2012

VIDEO LAGU PENUH MAKNA

Tengah ronda-ronda kat YouTube, aku ada terjumpa video ni. Sebelum ni memang tak pernah dengar la lagu ni, bila try dengar, lagu ni biasa jek, tapi video dia penuh makna. Lirik pun ada makna dan maksud yang menarik. 

Kalau korang dah pernah tengok, bagusla. Kalau yang belum tengok, jom tengok sama-sama ok. Video klip dari kumpulan Indonesia ni kadang-kadang memang menarik sebab jalan cerita dia yang bermakna dan sangkut paut dengan kisah manusia. 

Enjoy this video ok. Hargai Aku by Armada



Ada lagi satu video ni. Cerita dia menarik, tapi bila aku pandang dari segi lain, maksud nya akan jadi "Perempuan memang senang kembali ke cinta lamanya or senang kembali ke kekasih lamanya, sebab perempuan sukar melupakan cinta pertama mereka". So, berjaga-jaga lah para lelaki dan renung-renungkan la para perempuan. hehehe.

Ni la video nya. Cinta Bersemi Kembali by Dadali


Ok. Assalamualaikum dan selamat berblogging...........................

23 comments:

LidiaSuraya said...

Adussshhh dua2 layu sedey2... Huhuhu. Tp dadali mmg serasi lgu sayu sayu nii

AdaM Hawa said...

ala.. kat opis tak leh buka la video ni.. huhuhu

LubLy said...

mlayang-layang dgr..

hanniKASIM said...

lagu Hargai Aku by Armada best la...

Cik Farhana said...

Ehh dy pon da lma xupdate belog..hehe

Okey ad video lg..like3x..harus download! hee tq shah ^^,

Rafflesia™ said...

suke dadali... :)

Domu-kon said...

dan bagaimana dengan lelaki?

shahrazali said...

lidia suraya :
sesuai la dgn suara dia kn...hehe...




adam hawa :
bukak kt rumah la..hehe..




lubly :
melayang melayan perasaan...




hanni kasim :
bagus la klu hanni suka..





cik farhana :
ur welcome farhana...

ye ker...hehe..sme la kita kn..bz sket la skrg....




rafflesia :
bgus la suka...hehehe..





domu-kon :
emmm.....no komen...lg byk perangainyer lelaki ni..hehe..

Cik Puan Muda Umi said...

sedap sedap lagu ni..hehe

usah dikenang cinta lama,cewahhhhhh

shahrazali said...

cik puan muda umi :
x kenang pun,,,cuma teringat jek...hehe..

aniswany said...

geng ahh..layan lagu indon je =D

terbang tak hengat layan lagu2 indon kan =D

J.Syazwana said...

aku tak senang pon balik pade ex bf. hahahaha !

alyn adnan said...

best muzik die..lynn jea

shahrazali said...

aniswany :
hahaha...terbang melayang..hehe..

sy ni tak kisah lagu tu dari mne asalkan sedap di dgr dan bola layan...







j.syazwana :
bgus la cmtu....hahaha...sbb ko dah cukup puas hati dan sayang dgn akram...

Cik mama said...

Hammmpaaa.. tak dp tgokk.. adehhh

shahrazali said...

alyn adnan :
best kan....video yg first tu pun bagus..

shahrazali said...

cik mama :
npe cik mama??tenet slow ek??ker xleh bukak kt ofis??

Cik Yatt said...

lagu die...ehem2..hee

btw..thanks atas nsihat awak tu.. :) trharu nie..

shahrazali said...

cik yatt :
ehem2....hehehe...ur welcome cik yatt...

CekbOlat-bOlat said...

lagu baru.. huyooo ;)

shahrazali said...

cekbolat-bolat :
layan la..pe lg..hehe..

Putry said...

love dadali mmuahhh

shahrazali said...

putry :
wakil dadali,,,,,mmuuahh gk..hehe..

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA