Click here OK!

Followers

Sunday, 6 May 2012

GAMBAR-GAMBAR CUN MPG 2012

Untuk entri sebelum ni aku ada heboh pasal MPG kan?? Klik <SINI> untuk ke entri sebelum ni. Aku rasa MPG ni Malam Pra Graduan, tapi malam tu aku tengok diorang tulis Majlis Pra Graduan. Tak kisah la kan mana betul mana salah. hehe. Di sini aku nak kongsi gambar-gambar cun malam pra graduan tu. Ada lebih kurang 400 keping gambar di ambil dari kamera roomate aku ni. Itu tak termasuk lagi gambar-gambar dari kamera lain. hehe. Biasa la kan. Dah pakai smart-smart, cantik-cantik, mesti la kitorang gila kamera sket. Macam korang jugak. hehehe. 

Setelah ditapis sendiri oleh aku, ini la gambar-gambar yang hendak aku kongsikan. Tengok la kalau sudi, kalau tak sudi pun takpe la. 

Suasana sebelum majlis
Classmates
Majlis perasmian
Ini la yang kitorang makan. Harga - RM30 seorang. Tak berbaloi. hehe.
Persembahan solo dari budak kos aku, tapi lain kelas.Best suara dia.
Aku dan kawan-kawan semeja. hehe.
Classmates
Classmates
Classmates n lecturers. Lecturers 3 dan 4 dari kiri.
Classmates. (baju hijau tu Najwa Latiff celop. haha)
Classmates
With lecturers and owner kamera
Classmates (my family)
Classmates
Classmates
Classmates





Sekian sahaja gambar-gambar yang ingin aku kongsikan. hehehe. Mana lagi cun kalau nak banding dengan sem lepas punya?? Semester lepas kawan-kawan aku takde la sebab bukan untuk diorang. Aku pergi pun sebab buat persembahan. Klik <SINI> untuk tengok gambar MPG sem lepas. 


Lepas ni aku nak kongsi gambar-gambar aku bersama gadis-gadis plak. hehehe.
Ok, assalamualaikum dan selamat berblogging...........................................................



 

34 comments:

♥ wawawawa ♥ said...

best giler!!

cun cun classmates pmpuan awk..haha

shahrazali said...

wawawawa :
mmg cun2 semua malam tu...hehe....

Cik Farhana said...

Meriah seyh ~ Beshla korang..
Jap2 i baru perasan sumthing..mostly gambar shah dlm nih mesti dduk or b'diri sblh gurl in a black dress yg free hair tuh..She looks Hot larh. Cun. :)

Mood tgh dgr lagu kalau b'pacaran
"Klu berpacaran jgn tunggu lama-lama..klu dah b'kenan jumpalah ayah & mama..lalala ~ :p

~Sweet Honesty~ said...

amboii amboiiii cik jalii...melaram nmpakk.. hihihi

shahrazali said...

cik farhana :
mmg best.....she's my classmates, my best friend...baru perasan gk ni..hehe..

shahrazali said...

sweet honesty :
hehe...sekali sekala...

kocix! said...

muahahhaha najwa latip cellop pon ada ka..

lecturer pon melaram kaww..

shahrazali said...

kocix :
ada2..hehe...msti la..malam dinner kn..tp rasanya student2 lg melaram kot..hehe..

nazirah said...

wah2.. best n meriahh ;)

Cik Puan Muda Umi said...

wahhh sorang-sorang dah macam retisss,kelasss uollss..hehe..;)

Cik Yatt said...

bestnyee...suke mjlis2 cmni..

shahrazali said...

nazirah :
best2....best bergambar jek..hehe..




cik puan muda umi :
retis untuk malam tu jek..haha...




cik yatt :
sy pun suka jgk...lg2 klu dpt perform...hehe..

Faidhatul Arfah said...

artis gituuu hehe :)

shahrazali said...

faidhatul arfah :
gitu-gitu artis..hehehe..

J.Syazwana said...

dah lama tak pergi dinner. huhuhu.

eh eh muka najwa latiff celop tu macam najwa latiff ahh.

LubLy said...

RETISSSSSSSSSSS!!

pasni bile lg nak rasa mcm nieh kan bro..

shahrazali said...

j.syazwana :
nme pun dah celop...mmg seakan sme la..ape celop toqq..hehehe...




lubly :
lepas ni dah xde la kot...ni la last join dinner sbg student ni..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa...syok yer...

hmm seronok je tgk...

rasa cam nak sambung belajar lagi jerk.. hehe

LidiaSuraya said...

wahhh melaram semuanya... malam malam gala laaa katakan...

hanniKASIM said...

Teringat zaman blaja dulu...walaupun comot ttp nampak comei..hehe

Zul Fattah said...

fuhh.. ramai gile awek2 cun? ejah sorang boleh?

Domu-kon said...

tema ap tu?misz domu tema corporate vintage.. penim fikir nak pakai apa..aduhai..hehehe

shahrazali said...

C.M.A :
zaman belajar mmg zaman paling seronok dn enjoy.....sambung la belajar lg..hehehe..





lidiaSuraya :
mesti la melaram...sekali sekala kn..





hanniKASIM :
comot itu comel.....btul la tu..





zul fattah :
x reti aku nk ejah2 utk org ni...hahaha...





domu-kon :
ini tema high class (red n gold)...pakai jek baju kurung or kebaya misz domu..hehe..

aniswany said...

yelaa...sebijik najwa latip tu...haha

shahrazali said...

aniswany :
kan??kan?? hehehe...

AdaM Hawa said...

cantik! segak! bergaya!

shahrazali said...

adam hawa :
thanks....

lisa said...

segak2,cantik2 semuanya..aduh tak dapat nak spot lah :0

shahrazali said...

lisa :
biasa la....malam dinner kan..smua nk melaram...hehe..

LiNda said...

Hensem ko mlm tu yer,hehe.best kn kawan2 mse study...:-)

LiNda said...

Hensem ko mlm tu yer,hehe.best kn kawan2 mse study...:-)

shahrazali said...

linda :
2 kali komen maknanya 2 kali la aku hensem kan....hahaha...thanks,,kwn2 msa study mmg best..

Putry said...

cun2 classmate abg shah...

shahrazali said...

putry :
puji classmates jek ker???hehehe...mmg diorg cun2 pun..

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA