Click here OK!

Followers

Friday, 25 May 2012

BEREHAT SEBENTAR

Hari ni aku balik kampung, rumah mak aku kat Pekan Nanas, Pontian, Johor. Saja nak beritahu korang. hehehe. Doakan perjalanan aku ye. Semoga selamat sampai ke tempat yang hendak dituju, dan selamat kembali semula ke Shah Alam nanti. Berehat sebentar dari berblogging dan berfacebook. UiTM cuti seminggu sempena hari Gawai kalau tak silap. Aku balik ni pun mungkin dalam 4,5 hari jek. Mungkin hari selasa dah balik Shah Alam sebab nak settlekan assignment sikit2. huhu. 


Aku rindukan mak dan anak-anak saudara aku. Kepada mak, nantikan kepulangan anak bujang mu ini, dan kepada anak-anak saudara, nantikan kepulangan pak usu korang ni. 

Sorry tak sempat nak BW ke blog korang.... Aku sangat sibuk dengan assignment. Biasa lah kan, Final Year Student....... Nanti dah balik Shah Alam, aku akan terjah blog korang ok. Lebih-lebih lagi bloglist pilihan Shahrazali tu.


Ok, assalamualaikum dan selamat berblogging...........

20 comments:

LiNda said...

Bestnye cuti lme. Aku doakn ko selamat sampai shah...selamat brcuti...;-)

Linda Wahed said...

Good luck for final exam...
Pandu cermat,jiwa selamat ^_^

Cik Farhana said...

Take care Shah !! Besh'y balik kampung ~ hee

hanniKASIM said...

Have a safe journey....

**i'm in JB right now..

~Sweet Honesty~ said...

balikkk kamponggg...hohohoho paling kampoonnggg....hati rianggggg

♥ wawawawa ♥ said...

harini flight sy kul 4pm!
doakan sy selamat smpai kl & perak..heee~
rindu family!

LubLy said...

take care bro..kem slm utk org pontian..lalala

Cik mama said...

Weeeee soonokkk balik kampung.. semoga selamat smpai kampung yerr dan selamat pulang ker shah alam kembali..

c'axoera ヅ said...

kat kg ada jual fridge magnet tak..? kalau ada nak 10 :p hahah

محمد شهريل القنيطري said...

ok selamat bercuti!!!kirim slm family...

Domu-kon said...

samalah kita.. selamat bercuti...

AdaM Hawa said...

selamat semuanya ya shah..

Cik Yatt said...

selamat berbalik kg..hee

♥ aeryn ♥ said...

duk johor ke? huhu kwn saya ada duk kat situ.. by the way awk duk shah alam ek? saya pun duk shah alam.. study kat intec college seksyen 17.. huhu..

CINTA UNTUK KITA said...

ht2 abg..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

selamat bercuti :)

alyn adnan said...

Bestnya balik kampung... hati2 laa hehe.. kalau boleh kirim salam dekat mak :)

Juliet_iRa~" said...

hyee shah!:D

selamat blk kg..rsnya dah slmt kot smpai..hee

good luck utk final year..buat y tbaik..:)

Putry said...

rindu nye kat blog ni,,, hihi abg shah sihat ke? putry baru eh on9 ni hah... baru ni tak bayar berukband hikhik... hati2 di jaan raya ..

shahrazali said...

thanks semua !!!!!!!!!!!!!!

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA