Click here OK!

Followers

Friday, 8 June 2012

JAWAPAN TEKA TEKI TEKA TEKUK


Entri kali ni adalah entri jawapan untuk soalan teka teki yang lepas... Klik <SINI> untuk ke entri tersebut. Thanks kepasa yang sudi jawab. Kepada yang tak jawab pun thanks juga kerana sudi tinggalkan komen.


If the King dies, what will his son become ??
Answer : __He will become an orphan__



Tahniah kepada SWEET HONESTY, BADRINA IBTISAM, J.SYAZWANA dan DALCA kerana menjawab dengan tepat untuk soalan 1 ini. Korang pergi blog diorang ok....





There is part of the body, sometimes strong and sometimes soft, the adult will have a longer one, and the child will has shorter one, foreigners' are hairy.
What is it ?? 
Answer : ____Hand___ 



Soalan 2 ni tak ada yang jawab pun. hahaha. Jangan fikir yang bukan-bukan dah la pasal soalan tu. hahaha..

Jangan persoalkan jawapan-jawapan ini ye. Sebab jawapan ni memang dah sedia ada. Bukan jawapan aku pun. hehehe. 


Ok, assalamualaikum dan selamat berblogging...........


>>> Hari ni aku dan geng sekelas ada lawatan ke JAKIM kat Putrajaya.... First time nak pergi JAKIM ni. hehehe. Lecturer kitorang saja buat lawatan ke sana. Ada kaitan juga la dengan subjek kitorang ISB (Islamic Business)..

10 comments:

محمد شهريل القنيطري said...

hahaha...yes betol..ala soalan dua bru aku nk jawab..ko dah jwb dh..hehe...tngk shoutmix x g??

shahrazali said...

nk tgok la ni...

LiNda said...

hehe..aku tak jawab pon. sebab aku tak tau, bz ye ko skarang? da jarang update...

AdaM Hawa said...

rajin dia.. buat teka teki..

Cik Farhana said...

Hehe..congrates kpd mereka..

waaa bestnya g lawatan..nty update la ye :)

J.Syazwana said...

eleh tangan org malaysia pon bukan banyak bulu ke? wakakaka

Domu-kon said...

hurmm.... xtau teka teki nie.. LOser rasa..huwahuwahuwa

O CIKTEDDY said...

huargh nk jwb jugak! :P

Teenager Housemaid said...

hehehe..tak sempat nak jawab mana2 soalan..:p

♥ wawawawa ♥ said...

alaaa susah teka tekinye..ce bg sng2 skit haha

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA