Click here OK!

Followers

Monday, 11 June 2012

JANGAN MAKAN




Apa dia jangan makan tu??????
Saja nak kongsi. Aku selalu juga makan kombinasi-kombinasi ni. huhuhu.




Orang kata kalau nak kurus, jangan makan malam. hehehe. Kalau kita nak berdiet pun, makan la juga walaupun sekeping roti, sekeping biskut atau sebiji epal kan. Asalkan kita makan.


 SUMBER

Aku agak sibuk sekarang. Dah nak dekat exam kan. Semua assigment nak kena siapkan. Study untuk test lagi. Buat video rakaman untuk third language lagi (aku amik Jepun). Thanks kepada yang sudi jenguk blog ini walaupun jarang update. 


Ok, assalamualaikum dan selamat berblogging.........

16 comments:

LiNda said...

thankz for sharing. Aku selalu makan main camppur je. Haissshh..kene ubah cara makan ni.

Cik Farhana said...

Yeayy harus makan malam :)

Goodluck Shah ~ Buat sehabis baik !!

AdaM Hawa said...

good info ni.. tapi.. ada gak melanggar pantang makan ni.. adoyaiii..

study molek² deh.. moga segalanya dipermudahkan..

Faidhatul Arfah said...

good luck eh. Hee

♥ wawawawa ♥ said...

kdg2 tu trngt xley cmpur2 mknn nie..

tp salu ckp cmnie kat diri sdri 'alaa sekali skala.."

pastu esoknye ckp benda same dan berterusan -.-

nth bile nak ikut atas nie..hehe

nazirah said...

hee kte pun selalu je makan kombinasi tu sbb da terbiasa kan huhu

oyeke.. gud luck ekh tuk exam tu do ur best chaiyok2 ;)

aniswany said...

okay,info ni memang bagos =D


#wat exam elok2.wish u luck :)

El-Janna said...

wahhhh aku kena mkn la mcm nii

*Mrsfarahzaki * said...

dulu mkn mmg main hantam saja..pas dapat taw pasal nie dah mula beringat (=

~Sweet Honesty~ said...

gud luck la yea.. apapun..sya mmg tak mkn mlm..huhhuhu

CINTA UNTUK KITA said...

kyra main hentam je abg shah.. main ikut je anak tekak ni nak apa ms tu.. huhu :)

apa2 pun, tq for share ye abg!

Pecinta pink^^ said...

malam tu lah yg selalu tak makan ..aih..pas ni kena ubah dah..

محمد شهريل القنيطري said...

thanks bro...tu lah ramai yg xamalkn nasihat rasulullah..tapi nk wat camna dah terbiasa mkn mcm tu...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ermmm...dah terbiasa mkn buah lepas mkn nasi...

bnyak kali cuba ubah... mkn buah sebelum mkn nasi...selalu terlupa... buat jugak benda yg sama wlpun dah tau..... huhuhu

Putry said...

abg shah baru putry tau jangan makan kombinasi lauk cm tuu heheh,, thanx for shring

O CIKTEDDY said...

InsyaAllah akan diamalkan selalu ^^

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA