Click here OK!

Followers

Friday, 8 March 2013

MAAF. SAYA AGAK SIBUK. REHAT BLOGGING SEBENTAR.

Hai, assalamualaikum semua.....

Aku menghilang lagi kan. Sekarang aku dah kerja. Baru seminggu la. Esok sabtu pun aku kena kerja. Sekarang dah kurang masa dah nak online. Balik kerja dah penat nak online. Kalau boleh online kat rumah ok gak kan. Tapi rumah aku tak ada internet, jadi kalau nak online kena pergi cc. Minggu pertama ni agak stress bagi aku. Tapi biasa lah kan minggu pertama kerja. Rasa macam nak berhenti jek. huhuhu. Memandangkan aku dah ada banyak pengalaman jadi pekerja baru, aku boleh la handle sikit-sikit kan. Jadi, aku akan tabahkan je la hati ini untuk mengharungi minggu-minggu berikutnya sehinggalah aku jadi enjoy dengan kerja aku. Lepas dah rasa biasa dengan kerja, barulah aku akan kembali aktif berblogging kot. Kerja apa, aku tak nak bagitau. Malas plak nak terangkan pasal kerja aku ni kan.


Jadi, aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada rakan-rakan blogger yang sudi menjenguk blog aku ni walaupun dah jarang update. 

Ok, assalamualaikum dan selamat berblogging.........



3 comments:

iAmCekbolat said...

go shah go ! u can do it . heee :D

aniswany said...

datang jenguk shah....hehe bye!

MaYa MustWany said...

dah keje dah?Allhamdullilah,tahniah..keje lok2 yea.

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA