Click here OK!

Followers

Wednesday, 24 October 2012

BERWAJAH BARU SELEPAS 'OPERATION'

Gambar sekadar hiasan

Siapa plak yang 'operation' ni kan. ish3. Blog aku ni la. Entri yang lepas aku ada beritahu nak tukar background dan header blog ni. Aku ni tak reti sangat sebenarnya nak edit lebih-lebih. hehe. So, aku tukar simple-mimple je la. Just tukar kaler background dan tukar gambar kat header.

Aku tukar pun sempena ulangtahun blog sembangshahrazali ni. Dengan secara pantas dan mudah, aku dah berjaya melakukannya. hehehe. 

So, apa pandangan korang ?????

Bagitau je kalau ada apa-apa pendapat or pandangan pasal blog aku ni ye........... Blog aku untuk tatapan korang, bukan untuk aku syok sendiri menatapnya. hahaha. Jadi, pandangan korang semua amatlah aku hargai. Sekian, terima kasih.....





Ok, assalamualaikum dan selamat berblogging......................


>>>> SELAMAT BERCUTI HARI RAYA HAJI <<<<

19 comments:

Domu-kon said...

setelah mengambil kira dari segala aspek dan sudut 90 darjah.. saya mendapati.. sesungguhnya ada suatu tak kena.. hehehe..

sila ubah logo Man U ke logo man city..hehehe.. juz kidding..jangan mengamuk yer...

apa pun.. bg shirah.. as long as shah suka blog nie..ok la.. lagi pun ok je nampk lpas operate..msti mahal upah doktr bedah..

shahrazali said...

cadangan tukar logo MU mmg sgt xleh diterima...hehehehe...xkn la shah nk mengamuk ngn shirah kot..hehe..x manis la..

x mahal la....ni doktor bedah kampung yg buat..

LiNda said...

haha..sila jgn tukar logo MU. Logo MU itu wajib ade di blog anda. mahal x kos operation ni.Ok, kemas..aku memang suke blog bckround warna itam. ;)

shahrazali said...

btol 2....logo MU xleh tukar..hehe..

murah jek kos....doktor amatur jek..hehe..thanks linda sbb suka..

CekbOlat-bOlat said...

pembedahan plastik ! plastik sungguh MU tu . hehehehehehehehehehehehehe

lagi simple . janji takde saljiii salji . haha

shahrazali said...

xde salji2 tu sbb x reti nak buat cek bolat..haha...

sampai hati kte MU plastik...huhu..

Hans said...

rasa macam dah ok jer

Cik Yatt said...

patut masuk blog tak biru dah..hihi

shahrazali said...

hans :
ok ker??? thanks ye atas pandangan yg diberikan..

shahrazali said...

cik yatt :
hehe...tukar hitam plak..setahun dah blog ni biru jek...

AdaM Hawa said...

cantik! tertarik! menarik!! ;)
hitam itu menawan!!

Cik Farhana said...

Blog berwajah baru..nampak lebih cool ! tapi knp logo tuh? heheh *kidding

shahrazali said...

adam hawa :
btol2...thanks bg pandangan.

shahrazali said...

cik farhana :

logo tu usah dikomen...hahaha....
thanks cik farhana bg pendapat..

inche hlovate said...

okay..simple je..sedap mata memandg

shahrazali said...

inche hlovate :
thanks...sy pun sedap mata memandang tgok gmbr awk..hehe..

ஜ miss klanika ஜ said...

blog berheader baru . hehe

mieza said...

ok je pn blog ni..
merah hitam, ok what!

Putry said...

smart abg shah... cm ni pun dh ok.. jnji blog tak berat and tak penuh ngan wiged

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA