Click here OK!

Followers

Thursday, 6 September 2012

SELAMAT PENGANTIN BARU KIZ



1 September lepas aku dan member-member pergi Felda Air Tawar, Kota tinggi. Ada apa kat sana?? Ada orang kahwin la. Member aku merangkap classmate, housemate dan roommate masa kat rumah sewa kat Shah Alam kahwin. Aku rasa ramai juga yang kenal member aku ni sebab dia pun blogger juga. Nama blog dia Kiz Garden. 

Member aku, Iz nama dia. Budak Terengganu dapat jodoh orang Johor. Jauh gak kan. Aku tumpang gembira la dia dah kahwin. Bini dia aku kenal la juga. Sama-sama budak UiTM Shah Alam kan. Blog Kiz Garden tu blog diorang berdua la. 

Ucapan setinggi tahniah buat mereka. Semoga hubungan suami isteri berkekalan mereka kekal hingga ke anak cucu dan ke akhir hayat. Kena doakan hingga ke akhir hayat atau hingga ke syurga. Kalau doakan hingga ke anak cucu jek, ada plak kang cerai lepas dapat cucu. Hehehe. Gurau jek. 

Masa kat sana kira puas hati la layanan yang diberikan. Makan pun puas sebab kitorang dapat makan lauk sedap. Hehe. Lauk makanan untuk makan berdamai. Kira lauk pengantin la. 
Yang sempoinya, gaya pengantin lelaki tak macam Raja Sehari. Muka tak neves lansung. Hahaha. Macam pelakon tengah shooting berlakon jadi pengantin bak kata member aku. 

Kat bawah ni ada la gambar sikit-sikit masa hari persandingan diorang. 




Kitorang tetamu istimewa, dapat makan sedap. hehe.



Ok. assalamualaikum dan selamat berblogging.................
Lama sangat dah aku tak update blog. bz sket. huhu...

7 comments:

Shahril Nasir said...

ko bila lgi??tnggu aku blik dlu...nk jgk jdi tetamu special ko..haha

CekbOlat-bOlat said...

dan soalan first.. anda bila lagi ? haha

AdaM Hawa said...

selamat pengantin baru..

LiNda said...

Hihi..btul ckp dalca tu,kami nk jd tetamu special wedding ko nnt.;-)

emy zulaiha said...

shah bile lagi? asyik nak ateend wedding memember je :) chayok2! ;p

ஜ miss klanika ஜ said...

selamat pengantin baru ~

KizZ said...

Selamat pengantin baru..

Eh??


Hahakz tak perasan weh ko update blog tak bitau noo?

Popular Posts ( All Time) ENTRI PALING BANYAK DIBACA